reklama
Madziasek, bardzo mi przykro:-(. Wiem co czujesz, bo z 1,5 miesięczną córką też to przerabiałam. Wyłam wtedy dniami i nocami w szpitalu
.Trzymajcie się jakoś i jak będziesz o siłach to napisz jak się sprawy mają.
Kamu, z tymi kolkami to chyba jest różnie. Dwie moje dziewczyny miały traszne a teraz zobaczymy, ale koleżanki syn miał a córkę ominęło więc jest nadzieja
Kamu, z tymi kolkami to chyba jest różnie. Dwie moje dziewczyny miały traszne a teraz zobaczymy, ale koleżanki syn miał a córkę ominęło więc jest nadzieja
Dzieki dziewczyny za kciuki!!!
okazalo sie ze maly ma jeszcze podwyzszone crp wiec dostaje kolejny antybiotyk, tak mi go szkoda :'(
a maz poinformowal mnie ze jakos zle sie czuje, slaby jest, gardlo go boli i glowa...
kurna to przez niego pewnie
okazalo sie ze maly ma jeszcze podwyzszone crp wiec dostaje kolejny antybiotyk, tak mi go szkoda :'(
a maz poinformowal mnie ze jakos zle sie czuje, slaby jest, gardlo go boli i glowa...
kurna to przez niego pewnie

Aurelia250
Fanka BB :)
Madziasek - trzymam kciuki, aby synuś szybko wrócił do zdrowia.
A u nas cos sie zaczęło dziać na skórze pod jąderkami. W ogóle małemu łuszczy się skóra prawie na całym ciele, położna mówiła, że to normalne. W czwartek zauważyłam,że pod tymi jąderkami też jakby się zaczynało łuszczyć. Tak myślałam, ale po telefonicznej rozmowie z położną usłyszałam,że to może być grzybica. Wystraszyłam się nieźle, poleciła smarować Clotrimazolum, a w poniedziałek ma nas odwiedzić. Na początku to było takie małe kółko, teraz to kółko się rozszerza, nie jest jakoś specjalnie czerwone. Dziewczyny spotkałyście się z czymś takim?
A u nas cos sie zaczęło dziać na skórze pod jąderkami. W ogóle małemu łuszczy się skóra prawie na całym ciele, położna mówiła, że to normalne. W czwartek zauważyłam,że pod tymi jąderkami też jakby się zaczynało łuszczyć. Tak myślałam, ale po telefonicznej rozmowie z położną usłyszałam,że to może być grzybica. Wystraszyłam się nieźle, poleciła smarować Clotrimazolum, a w poniedziałek ma nas odwiedzić. Na początku to było takie małe kółko, teraz to kółko się rozszerza, nie jest jakoś specjalnie czerwone. Dziewczyny spotkałyście się z czymś takim?
taka j.
شارع أنتوني مساعدتي، يرجى
Madziasem wiem, że Ci źle, jedyne co mi przychodzi do głowy to, że po antybiotyku powinno szybko przechodzić, trzymaj się dzielnie dla niego! Niedługo wyjdziecie na pewno i tego Ci mocno życzę!
Aurelia ja nie spotkałam się z czymś takim, smaruj jak pani kazała i oby w pon było już ok.
Aurelia ja nie spotkałam się z czymś takim, smaruj jak pani kazała i oby w pon było już ok.
madzialenak
mama na pełen etat
Witajcie
W dniu 4.09.2013 o godz. 10:47 poprzez cc przyszedł na świat nasz synek Sebastian, waga: 4310 g, dł. 56 cm, 10 pkt.
Ostatnio długo się nie udzielałam bo leżałam z przerwami 3 tygodnie na patologii ciąży.
Wszystkim mamom gratuluję.
Czy jest jeszcze jakaś mamusia z sierpnia, która się nie rozpakowała?
W dniu 4.09.2013 o godz. 10:47 poprzez cc przyszedł na świat nasz synek Sebastian, waga: 4310 g, dł. 56 cm, 10 pkt.
Ostatnio długo się nie udzielałam bo leżałam z przerwami 3 tygodnie na patologii ciąży.
Wszystkim mamom gratuluję.
Czy jest jeszcze jakaś mamusia z sierpnia, która się nie rozpakowała?
Ostatnia edycja:
reklama
madzialenak gratki!
madziaSek ładnie Mikus przybiera na wadze i super, ze juz lepiej sie czuje
my dzisiaj u babci na imieninach:-):-) odwalilam mala w kiece i świetujemy
)
cicho tu i pusto...niedlugo chyba nasze forum zaginie:-(
madziaSek ładnie Mikus przybiera na wadze i super, ze juz lepiej sie czuje
my dzisiaj u babci na imieninach:-):-) odwalilam mala w kiece i świetujemy
cicho tu i pusto...niedlugo chyba nasze forum zaginie:-(