reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2013

taka j wspolczuje takiego nocnego chodzenia.... moja tez czasem steka w nocy po kilka razy, ale zaraz podsune cycusia i usypia dalej, a jakby miala tak chodzic i chodzic to bym chyba padla... ciagle mam plan, zeby odkladac ja do lozeczka po karmieniu, bo wieczorem dosc ladnie usypia w lozeczku, ale w nocy jak ja wezme to juz razem spimy.... no nie ma takiej sily, zeby mnie wyciagnela w nocy z cieplego lozeczka.

ide sie myc i spac

reklama
Dzień doberek :-)

dziewczyny ale Wam rosna slicznie dzieciaczki :-) to Igus tu chyba jest jednym z mniejszych 2 tyg temu jak go wazylam mial 6400 kg ale u niego zeszly miesiac byl taki ze nic nie przybral

kulka matko wspolczuje Ci tego zlobka bo ja bym na pewno tez cierpiala jakby miala oddac teraz malego do zlobka i z reszta ja chyba z nim posiedze w domu te 2-3 lata bo tych wszystkioch akcjach ktore przeszlismy balabym sie go zostawic z kims obcym, przynajmniej jak jest taki malutki

basia a jak on jest wysypany? tzn ja wygladaja te krostki/ plamy czy co to jest? bo moze sporbuj smarowac Go tym Lipikarem, on u nas wszystko tak nawilzyl ze skora teraz wyglada bardzo ladnie. mi alergolog mowila ze podstawa to dobre nawilzenie i od tego wiele zalezy i wtedy tez nie trzeba zadnych sterydow stosowac. a z mlekiem wydaje mi sie ze moze tak byc ze mleko jakos nie podpasuje organizmowi.

Grinula u nas 3 szczepienie bedzie w lutym

Dzień dobry!!!

no troszkę poczytałam uff...
któraś pytała o chustę chyba agaulec no więc ja mam i używałam jej na samym początku.Świetna sprawa bo mała była blisko mnie prawie jak w brzuszku i gdy tylko ją zawijałam od razu spała.Mogłam coś zrobić bo ręce wolne.A teraz jak Hela już podrosła to nie zwija się w kulkę tylko wyprostowana i ciekawa świata i jest mi trochę niewygodnie.A poza tym nie mam takiej wielkiej kurtki by z nią wyjść i ją okryć:-)poczekam do wiosny i ruszymy z chustą. mam instrukcję odnośnie wiązań może inne będą fajniejsze bo do tej pory wiązałam w tzw.kieszonkę

grinula ja szczepię wg kalendarza szczepień i u nas było 3 a następne tak jak u koleżanek w marcu na wzw b
na szczęście po szczepieniu obeszło się bez komplikacji:-)

kulkaprzytulka moja córka już od 11 września czeka w kolejce do żłobka bo u nas takie kolejki że hohoho
też na samą myśl że mam ją tam zostawić serce mi się kraje:(no ale nie mamy innego wyjścia do pracy wracam w połowie listopada :(

dodam jeszcze że kupiłam kleik ryżowy i dosypuję 2 łyżeczki do mojego mleka na nocne karmienie bo ostatnio budziła mi się co 3 godziny:szok:jak nigdy.
zauważyłam jeszcze że moje piersi wieczorem nie są już tak nabrzmiałe mlekiem i zapytałam lekarkę czy coś mi poradzi a ona jak zobaczyła tłuszczyk mojej córci to powiedziała że ,,widzi dziecko prawidłowo odżywione bez potrzeby wspomagań,, dobre hehe

Hej ;)
Ja od rana latam, już o 8 byłam u lekarza.. stwierdziła, że jednak powrót do pepti i jej zdaniem to raczej nie będzie skaza tylko tymczasowa nietolerancja pokarmowa plus zmiany łojotokowe.. i że dziecko z tego wyrośnie, tylko pytanie kiedy ? :baffled:
Mówiła, że raczej nie możliwe, żeby Bebilon uczulił.. ale ja tak sobie myślę, że dam mu te pepti kilka tygodni i znowu zrobię próbę ale z innym mlekiem ! W ogóle czytałam opinie n temat mleka i jestem w szoku, że mleko z rossmanna ma takie dobre noty ! :szok:

Grinula, my w lutym mamy 4 szczepienie, a potem już jak skończy rok :-)

Rampampam, Kubuś jest cały czas natłuszczany specjalną maścią cholesterolową z wit A ( bez sterydów) może się skuszę na ten lipikar..

reklama
Igor tez byl smarowany mascia z cholestrolowa ale ona jest do kitu w porownaniu z lipikarem, ja tez najpierw smarowalam tylko ta mascia ale efekty byly malo widoczne a po lipikarze praktycznie odrazu, a o mleku z rossmana tez slyszalam i chyba jak skoncze ten bebilon co mi zostal sprobuje z tamtym mlekiem bo jest robione przez humane a cenowo wychodzi taniutko - Igor mega gazuje po bebilonie :-D

Do góry