reklama
talaaa
Aktywna w BB
My nie dawałam żadnego syropu. Dopiero od późnego popołudnia w niedziele tak płacze jak robi kupkę. wcześniej były normalne, raz rzadsze raz gęściejsze, a właśnie w niedziele zrobił pierwszy raz twardą i to tak jak pisałam z płaczem i wielkim bólem.... Teraz jak tylko zaczyna się prężyć i napinać to mi się już gorąco robi.
talaaa, rozumiem co czujesz bo u nas był taki problem przez pierwszy miesiąc..a pierwsze dwa tygodnie od wyjścia ze szpitala Kubuś dużo płakał.. kupkę robił czasem jedną na 3-4 dni i często trzeba było mu pomagać.. strasznie się bałam jak to będzie po wprowadzeniu stałych pokarmów no ale o dziwo robi bez problemu.. jak był mniejszy to położna kazała podawać wodę z glukozą lub czopki glicerynowe chociaż nie wiem czy wam to teraz pomoże.. może do wieczora już będzie dobrze ;-)
talaaa
Aktywna w BB
Basia u mnie Kacper właśnie robił kupę, ale z płaczem i z wielkim wysiłkiem.
Podałam mu soczek z jabłuszka i niedawno była kupka :-):-) zrobiona bez płaczu i nie twarda

Przepraszam, że ja tak w kółko o tej kupie, ale muszę się komuś wygadać i wyżalić....
A tak poza tematem to mam muchę w domu, tylko nie wiem skąd
Podałam mu soczek z jabłuszka i niedawno była kupka :-):-) zrobiona bez płaczu i nie twarda
A tak poza tematem to mam muchę w domu, tylko nie wiem skąd

madzialenak
mama na pełen etat
Talaa może z tą muchą to już znak, że wiosna idzie, ach... jak ja bym chciała juz ciepełko

Czesc,
przepraszam ale nie dam rady nadrobic, cos mi net w telefonie nawala i czesto mnie wywala, walcze od rana ale tylko sie nerwuje ze jak cos napisze to zasieg mi ucieka i trace dostep do netu wrrrrrrrr
U mnie tez dzisiaj sloneczko i tak wiosennie sie zrobilo, ale w nocy tem spada do -14
bylam wczoraj u gina by sprawdzic podwozie haha
wszystko ok, gin sie smial ze moge juz zachodzic w kolejna ciaze
maly tez ladnie spal, bo od 18:40 do 24 i potem do 4 ale o 6 pobudka ;-)
zdrowka dla chorych!!!
gratki 5 mcy!!
przepraszam ale nie dam rady nadrobic, cos mi net w telefonie nawala i czesto mnie wywala, walcze od rana ale tylko sie nerwuje ze jak cos napisze to zasieg mi ucieka i trace dostep do netu wrrrrrrrr
U mnie tez dzisiaj sloneczko i tak wiosennie sie zrobilo, ale w nocy tem spada do -14
bylam wczoraj u gina by sprawdzic podwozie haha
wszystko ok, gin sie smial ze moge juz zachodzic w kolejna ciaze

maly tez ladnie spal, bo od 18:40 do 24 i potem do 4 ale o 6 pobudka ;-)
zdrowka dla chorych!!!
gratki 5 mcy!!
reklama