reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2013

reklama
cześć Dziewczyny:-)

Od wczoraj jesteśmy w domku :) Wojtuś w poniedziałek miał kontrolę laryngologa i uszko jest zdrowe:-)Zostaje teraz kilka dni w domu z babcią. A później znowu spróbujemy go przyzwyczaić do żłobka. Cieszę się, że już po wszystkim:-D

A ja dziś pierwszy dzień w pracy... Jakoś nie za bardzo wiedziałam od czego zacząć, więc w sumie prawie nic nie zrobiłam, poodwiedzałam wszystkich no i przyjmowałam życzenia, bo dziś mam urodziny:tak:

Niestety chyba w szpitalu złapaliśmy z mężem jakiegoś wirusa i oboje mamy problemy żołądkowe:( Ja wczoraj zdychałam, dziś już ciut lepiej, mąż dziś zdycha:( Obyśmy tylko Małego nie zarazili...

Jakoś powoli Was nadrobię :)

Kulka całe szczęście, że Wojtuś juz zdrowy i że jesteście już w domku.

aktualnosci-sto_lat-306-1948.png

Ewelinka dzieki za info i pozdrowionka!

Kulka super ze z malym juz wszystko ok :-D
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!!!!

Patrycjal rotawirus? Az mnie ciary przeszly!
moze zlapali to co ja mialam prawie dwa tygodnie temu bo cos wisi w powietrzu!

Ewelinko, dzięki za info ! super, że już wszystko jasne :-)

Kulka, sto lat !! spełnienia marzeń !! no i zdrówka dla Was !! :-)

Dziewczyny dostałyście już PIT z ZUSu ?? :confused:

reklama
Do góry