reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2013

czy ktoras z was daje mleko nestle junior dzieciom?
Bo w realu wczoraj kupiłam 4 paczki i zaplacilam tylko za dwie. jedna za 14.69 a druga do tego za 1gr. Tylko nigdnie nie bylo opisane ze jest taka promocja. Ale gdzieś na fb wyczytałam to sie dziele :)

Mysmy w niedziele z urlopu wrocili. ze słowacji. 5 dni bylismy. i dzisiaj właśnie skończyłam prac i pracowac

reklama
Czesc,

Miki robi postepy i zaczyna stawac na nozkach bez trzymania, chetnie chodzi za jedna raczke i zrobil jeden kroczek :-D

Tez kupuje parowki z szynki i maly je lubi. Na odre, swinke i rozyczke szczepilismy sie tydzien temu. Na ospe we wrzesniu chcemy. Bucikow tez mamy duzo, po siostrzencach ;-)

Bylam dzisiaj na wizycie i uslyszalam "jajek tutaj nie widze" :-D :-D:-D
15 wrzesnia mam polowkowe!

Zabila ja nie podaje mleka nestle.

Madziasek superrr córeczka !!!!!!!!!!!oby nagle jajca nie wyrosły tego Ci życzę !!!
u mnie ponuro..pada....no czuć chyba jesień.ehhh
ja do szczepień wrócę jak wrócimy z wakacji....przemyslę sprawe przez 2 tyg...
Grinula fajnie to brzmi"kawowa czerń"..ja blond swój odświeżyłam...i mam sporo kolorowych pasemek tonerami :D sie odmładzam hehhe :p
a my buciki musimy kupić...te co dostalam ani raz nie włozylismy ;/ bo to 19....

Madziasek gratulacje!!!!!!!!! trzymamy kciuki ;-)
Venicee oj tak pogoda barowa, ja wczoraj odebrałam buciki i 19 takie na styk, jak samopoczucie przed podróżą? kiedy wyjeżdzacie?
Grinula ja też robie sobie ciemne farby tej jeszcze nie testowałąm i mówisz że jets ładny ciemny brąz , chyba się skusze ;-)
co do zębów to już mam dość, przebija się 4 u góry i nie wiem czy to ona tak daje popalić, mały nic nie chce jeść pare łyżek i tyle, kanapki też nie tylko pije i wczoraj zrobił 5 kup albo i ze 6, ogólnie dziennie robi ze 3, w nocy obudzi się i strasznie płacze muszę mu dac mleko i idzie spać, nie wiem co z tym karmieniem w nocy robić ale jak chce to muszę mu dać...pił o 1 i 5. Jest taki marudny a mi coś cierpliwości brak...

Czesc,

Strasznie zimno, caly dzien padalo buuuuuu
Bylam u stomatologa, zabki zdrowe ;-)
Miki w czerwcu nosil buciki 19, teraz 20-21 zakladam.

Aga mi cos ostatnio tez cierpliwosci brak...

Venice no wlasnie te jajca haha

A reszta dziewczyn gdzie sie podziewa hmmmmm

Hej!
grinula prasowałam wczoraj, góra mi się taka uzbieralła, że już wstyd, ale już jestem na prostej.
venice
Ty już pewnie spakowana i w blokach startowych do wyjazdu?
aga ja też tracę cierpliwość czasami, głęboki oddech, potem mówię do Kaya " kocham Cię " i jakoś mi lepiej.
co do bucików, to też muszę się rozejżeć, narazie mały nosi takie szmaciane z gumową podeszwą z decatlonu, są bardzo fajne i miękkie. Nosimy 19/20.
Czy Wasze maluchy odkąd zrobiły się bardzie kumaty, też gorzej zasypiają? Kiedyś nie miałam kłopotu, pił mleko, a potem odwracał głowę, kładł mi na cyckach i już go nie było, a teraz?... , 30 minut bujania na kolanach, a i tak nie zawsze śpi jak go odkładam. Dzisiaj też cyrk ze spaniem w dzień, za diabła nie chciał spać, dopiero jak wracała moderacji rodziców to padł w aucie, a że droga to tylko 20 minut, to żal mi się zrobiło i jeździłam godzinkę po okolicy, jak tylko wjechałam na podjazd i zgasiłam silnik, to otworzył oczy i w ryk. Cały czas jakiś niespokojny był, koło 19 próbował kupę zrobić, ale nic z tego nie wyszło, strasznie się męczył to dałam czopek. Jak tylko wsadziłam to poszło...najpierw czopek wyskoczył, a potem olbrzymia kupa i od razu lepiej. Potem zjadł kaszkę, 10 poziomek, 10 malin, 2 truskawki, i pół jabłka, w końcu musiałam schować owoce, bo nie skończyłby jeść. W szoku jestem jak małemu dziecku szybko zmieniają się upodobanie, jeszcze 3 miesiące temu, nie włożył by do buzi żadnego owocu, a dziś ma ksywkę" pozioma" . Ale niestety poziomki już mi się kończą, pomału czas na kopanie ich do gruntu. Jak o zimie pomyślę, to depresja mi chyba wraca...haha.
Pozdrawiam i spokojnej nocki!

My moja to zasypia tylko przy cycu :no: w dzien juz ja odzwyczailam, ale czasem pokazuje na cyca, jak sie przytulamy, to odwracam jej uwage... w dzien zasypianie przelozylam na wozek ostatnio, zeby cyca nie dawac ... Wczoraj chcialam jej nie dac cyca na noc, zjadla kaszke, potem jakies winogronka, maliny..pojadla jednym slowem.. i do usniecia zrobilam jej mm w jej kubku niekapku, ze 2-3 lyki pociagnela, skrzywila sie i ryk... no i byl cyc... A dzis pojadla tego cyca na noc, ale nie usnela.. to sie polozylam obok niej i tak sie przewalala na boki, myslalam, ze usnie, ale nie, cycka jeszcze chciala.. bede karmic w nieskonczonosc:angry:
Z tym gorszym spaniem to moze duzo teraz bodzcow maja dzieciaki i to sie na sen przeklada... niezle sie najezdzilas hehe Moja tez dzis w aucie padla w dzien, ale szybko przerzucilam do wozka i poszlam na zakupy i ladnie pospala cala godzinke.

skonczylam prasowanie, poukladalam kupki na miejscie i spac mi sie nie chce... ale chyba pojde, zeby jutro moc wstac..

reklama
Do góry