Hej dziewczyny !
Wpadłam na chwilkę

Kuba nareszcie śpi..Powiem wam, że zrobił się strasznie nieznośny.. wkurza mnie, bo jak przychodzi do nas kuzyn z synem dwa miesiące młodszym to Kuba go bije po głowie eh.. mówię, tłumacze, nawet sama go lekko uderzam żeby poczuł, że to boli i nie wolno a on patrzy na mnie i ze zdwojoną siłą uderza i mnie

skąd takie zachowanie u rocznego dziecka? Nie miał gdzie się tego nauczyć..
Taka j., super, że Kubuś ładnie przespał noc

mój od soboty wstaje o 5 na mleko, a później jeszcze śpi do 8-9

Co do pracy to hm.. rozumiem kwestie finansowe..ale taki czas bez dzieci.. zmiany.. ja też pracuję w państwówce od 7-15 zarabiam też tylko 1300zł ale trzymam się tej pracy bo weekendy wolne no i wszystkie świadczenia. Musisz wszystko dobrze przemyśleć
Ja jeszcze nie szczepiłam na mmr.. znajoma mówiła, ze jej po trzydniówce przesuneli szczepienie o 7 tygodni.. my mieliśmy trzydniówkę jakieś 3tyg temu także ja razie poczekam.. Co ważne, dowiedziałam się, że w tej szczepionce zawarte jest kurze jajko, a Kuba jest na nie uczulony także nie wiem czy będę szczepić.. Szkoda, że nie można się zdecydować np. na zaszczepienie tylko na odrę..
Ewelina, my uznaliśmy, że w tym roku nie będziemy przepłacać za tort bo Kuba i tak jest za mały i nie będzie się z niego cieszyć.. poczekamy z tym jak będzie miał 3-4latka.. My zdecydowaliśmy się na zwykły tort czekoladowo- malinowy z opłatkiem waflowym. Wyglądał tak :