• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Sierpień 2013

witam dziewczyny
Żabila juz rok...hehhe a pamiętam jak planowaliście :P
Aguś w którym szpitalu ? Prokocim leży Tymuś? będzie dobrze ,ważne że jest diagnoza!
Basia jeju zdrowia dla was !
Oj TakaJ masz rację pechowe...jakieś ...my z Maryś w szpitalu od 23 ...szkoda gadać ,juz ok ,ale wyć mi się chciało przez 2 dni non stop....obturacyjne zapalenie oskrzeli.... nie wiem kiedy do domu,mimo że sporo lepiej ...I jak Wigilie przetrwałaś???

reklama
Wigilię przetrwałam ale cieszę się, że te święta się już skończyły. A pamiętam jak jako dziecko było mi smutno wtedy, że trzeba znowu rok czekać.
Venicee dużo zdrówka, mam nadzieję, że dzisiaj a najpóźniej jutro wyjdziecie &&

Cześć dziewczyny. U nas Święta z chorobą, Mikiemu jakaś infekcja wirusowa się przyplatala. Gorączkuje już 3 nocki dlatego pojechałam z nim po 2 w nocy do przychodni dyżurujacej.
Dużo zdrówka dla chorujących !

Hej dziewczyny,
U nas święta w szpitalu, synka nie widziałam od czwartku. Wczoraj go wypisali jupi!!! Potwierdziła się mononukleoza, jeszcze przez 7 dni ma antybiotyk i totalny zakaz wychodzenia z domu przez półtora miesiąca. Do przedszkola może pójdzie w połowie lutego. Za miesiąc kontrola u hematologa i usg węzłów. Żeby było mało wczoraj przyjeżdża jest radość mówi że go brzuch boli i puścił pawia a tam dzieci mają wszystkie syfy i wypisali go z rota. Dzwoniłam do szpitala czy mamy wracać chodzi o antybiotyk żeby go przyjmował ale na szczęście udało się i go nie zwrócił ehh same przygody. Ja teraz jestem u mamy żebym nie złapała tego dziadostwa i do tego mam chodzić w maseczce przy Tymka do konca tygodnia.
Venicee jak u Ciebie ? My leżelismy na Prokocimiu a Wy?
Madzia sek zdrówka dla Was.

24198

Hej
My też od wczoraj w domu.... radosć była że hej...a dziś płakac mi się chce ;/
Miki od rana gorączka itd... dodam że z Wigilię skończył antybola...i powiedzcie jak żyć ?????
leżeliśmy na JanaPawła
wszystkim nam zycze duuuuzzzooo zdrowia!!!!

Aga jejku ale się porobiło, dobrze, że już w domu jesteście. Współczuję rozłąki, wiem, że to przykre :( Dobrze, że odkryli co mu jest i trafili z leczeniem bo diagnoza jest bardzo ważna. A jak on to znosi?

Venicee dużo zdrówka dla Mikiego, taki urok mniejszych dzieci, jak nie jedno to drugie a najgorzej jak oboje na raz. Mam nadzieję, że Miki szybko dojdzie do siebie.

Aga kurcze, porobiło się ale dobrze, że już w domu jesteście i dobrze, że dobrze go zdiagnozowali, byle teraz szybko do zdrowia wracał. Współczuję rozłąki bo wiem, że to przykre.

Venicee dużo zdrówka dla Mikiego, tak to z dziećmi jest, że albo jedno albo drugie a najgorzej jak razem chorują, oby szybko do zdrowia wrócił.

taka j znosi bardzo dobrze .Jestem z niego dumna , na badaniach był taki dzielny nie płakał przy zmianie weflona ani na morfologii. Pytanie o mnie wieczorami najczęściej i trochę marudzi ale do przeżycia. Ogólnie w ciągu dnia jest pogodny bawi się i co najważniejsze nie bolą go te wezly i wysoko nie goraczkuje bo wiem że tak bywa czasami.
Venicee zdrówka dla Was oby kolejny rok dobrze się zaczął.

24198

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry