reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2013

Kasiasza trzeba miec caly czas nadzieje. Ile jest takich przypadkow ze "zdrowe" Aniolki odchodza, a dzieciaczki "po przejsciach" rodza sie i zdrowo rozwijaja. 3mam za Ciebie kciuka:tak:

reklama
kasiasza, będzie dobrze, najważniejsze że serducho bije, mam nadzieję że to wszystko zależy od aparatury, trzymam mocno kciuki:-):-)
Madziorrek, takie objawy mogą być zarówno przy ciąży jak i przy przyziębieniu czy grypie, tu dużą rolę odgrywa temperatura, ale pamiętaj że w ciąży zazwyczaj jest w okolicach 37 stopni, więc jak masz wyższą to może być jakiś wirus, ale to ocenić może tylko lekarz:-):-)

Dziewczyny, wszystkiego dobrego w nowym roku, zdrowia, , łatwych i błyskawicznych porodów, zdrówka dla Wazych pociech i połówek oraz spełniena wszystkich marzeń i żebyśmy tu wszystkie dotrwały spokojnie do sierpnia.:happy:

Mieliśmy z Mężem iść na Sylwestra do Rodziny, ale spędzimy go tylko we dwoje :-) Kupiliśmy dużą Pepsi, bo wciąż mam na nią mega ochotę i będzie świętowanie hihi. Od rana byłam załamana tym usg, ale już jest dobrze. Nie wiem czy pójdę do gino wcześniej niż tego 21.01. Nie chcę się stresować. Wierzę, że wszystko będzie dobrze do tego czasu i za 3 tygodnie na pewno będzie zarodek i serducho!

A w Nowym Roku życzę Wam spełnienia marzeń i realizacji wszystkich planów!

A my z synkiem mieliśmy być w domu ale w ostatniej chwili zaprosili nas moi rodzice więc będziemy u nich. Mały pewnie wytrzyma do północy bo on twarda sztuka i będzie sił pikolo a ja robię wypije bezalkoholowe piwo :)

życzę Wam wszelkiej pomyślności w 2013 roku :*

Dziewczyny, życzę Wam udanej zabawy sylwestrowej (poszalejcie sobie z Piccolo :-D) i spełnienia marzeń w 2013 roku, chociaż chyba i tak spełnią się w sierpniu :-)

witajcie dziewczyny
ja też jestem mamą sierpniową 2013;)
chciałabym dołączyć do Was:)
mi się udało zajść w pierwszym cyklu. ogólnie czuję się różnie- mdłości nudności wymioty i spać spać spać. morfologię mam kiepską, ale jakoś próbuję się ratować.
mam nadzieję że poznam Was bliżej i razem będziemy się wspierać:tak:

reklama
Do góry