reklama
E
Eweli85
Gość
Dziewczyny chyba jestem za bardzo zamotana...nie mogę nigdzie znaleźć tej grupy zamkniętej, a pisałam tam już coś po otrzymaniu zaproszenia... help
Witajcie Mamuśki!
czyatłam, że pisałyście o usg genetycznym. Ja też zrobiłam będąc w 12 tygodniu. Wszystko było dobrze
Dodatkowo lekarka namówiła mnie na zrobienie testu z krwi PAPPA. Zrobiłam i wczoraj odebrałam wyniki. Ryzyko niskie w każdym przypadku, więc mam nadzieję, że dzidzia będzie zdrowiutka
Czy czujecie takei kłócie w brzuchu? Ja od trzech dni czuję kłucie tak po bokach. Szukałam info w necie i niby to rozciągająca się macica i więzadła ją trzymające. Nie wiem czy iść z tym do lekarza na cito, czy poczekać do przyszłego tygodnia, bo wtedy mam ustaloną wizytę. Macie takie zjawisko w waszych brzuchach?
Pozdrawiam!
czyatłam, że pisałyście o usg genetycznym. Ja też zrobiłam będąc w 12 tygodniu. Wszystko było dobrze
Czy czujecie takei kłócie w brzuchu? Ja od trzech dni czuję kłucie tak po bokach. Szukałam info w necie i niby to rozciągająca się macica i więzadła ją trzymające. Nie wiem czy iść z tym do lekarza na cito, czy poczekać do przyszłego tygodnia, bo wtedy mam ustaloną wizytę. Macie takie zjawisko w waszych brzuchach?
Pozdrawiam!
Maciejkaa
Fanka BB :)
Witajcie Mamuśki!
czyatłam, że pisałyście o usg genetycznym. Ja też zrobiłam będąc w 12 tygodniu. Wszystko było dobrzeDodatkowo lekarka namówiła mnie na zrobienie testu z krwi PAPPA. Zrobiłam i wczoraj odebrałam wyniki. Ryzyko niskie w każdym przypadku, więc mam nadzieję, że dzidzia będzie zdrowiutka
![]()
Czy czujecie takei kłócie w brzuchu? Ja od trzech dni czuję kłucie tak po bokach. Szukałam info w necie i niby to rozciągająca się macica i więzadła ją trzymające. Nie wiem czy iść z tym do lekarza na cito, czy poczekać do przyszłego tygodnia, bo wtedy mam ustaloną wizytę. Macie takie zjawisko w waszych brzuchach?![]()
Pozdrawiam!
Jak najbardziej. Pisałam o tym niedawno bo też mi dokucza. To normalne :-)
reklama
no to dobrze, że nie tylko ja tak mam 
A czy pracujecie czy jesteście na zwolnieniach lekarskich? Ja w sumie czułam się dobrze, ale mam okrpony spadek sił... tylko bym spała. Myślałam, że mi przejdzie po 3 miesiącu, ale niestety nadal śpiączka mnie ogarnia...
A czy pracujecie czy jesteście na zwolnieniach lekarskich? Ja w sumie czułam się dobrze, ale mam okrpony spadek sił... tylko bym spała. Myślałam, że mi przejdzie po 3 miesiącu, ale niestety nadal śpiączka mnie ogarnia...