reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2013

Dzięn dobry!:-)
Widzę, ze nie tylko ja mam problem nadrobic po weekendzie;-) ...to jakoś wyrzuty sumienia mniejsze...:-p

Ja tez miałam dosyć intensywny weekend, bo imieninki mojej mamy w sobotę, a teściowej w niedzielę:-D Objadlam się przez te dwa dni jak bączek:zawstydzona/y:

Poza tym oki:tak:
Miłego dnia!

reklama
Witajcie po dłuższej przerwie,
tym razem natłok spraw związanych z urządzaniem domu, czyli ciągłe przeglądanie aranżacji,
czytanie porad budowlanych itp. jeżdżenie po sklepach zajęło mi mnóstwo czasu ,do tego praca
więc trochę sobie odpuściłam BB.

Teraz mam mega napięty okres przez decyzję powrotu do roboty, za dużo mi się kumuluje,
ale jak już będę wymiękać to sobie odpuszczę...

Wyrywkowo was podczytywałam i któraś pisała o tym, że się wzrusza nawet na reklamach...
tez mnie to dopadło, na filmach to płaczę jak bóbr, oglądam wiadomości tv i znów beczę,
nawet na programach rozrywkowych wystarczy, że ktoś coś powie tkliwego i już mam szklanki w oczach:szok:

Miłego dzionka kobity!:-)

Dżemdobry :) jaka cuuuudna pogoda, a mnie boli głowa... Ale ciśnienie mam dobre, więc pewnie pójdę się dotlenić na spacerze i może przejdzie.
Dzięki za wszystki wózkowo-fotelikowe rady :) marzę o tym retro, ale obawiam się, że będzie niewygodny do noszenia po schodach, a będę musiała znosić go sama w ciągu dnia jak M będzie w pracy. Mieszkamy na 1 piętrze co prawda, ale do pokonania mam 4 zestawy schodów, na dole klatki schodowej drzwi, wąski i krótki przedsionek, następne drzwi, a za nimi następne schody...p

Miłego dnia!

PS: Mejdia, a na reklamach to ja się wzruszam :) dzisiaj się popłakałam dosłownie, jak w DDTVN oglądałam filmik o tych trzech kobietach, które poprowadziły autobus jak zasłabł kierowca...

Ostatnia edycja:
witam się i ja:-)

dopiero 9.30 a ja się czuję jakby już południe było- słońce u nas świeci i cieplutko się wydaje na dworze, no i oczywiście pobudka o 6 dzień wydłuża:-D

wysłałam dziś męża po pracy po jegginsy do lidla- ciekawe czy to się do czegoś nadaje:-D

Dzięki laski :-)

Mnie bardzo się ten wózek podoba. Przystępna cena ładne kolory duży kosz do którego można włożyć duże rzeczy typu paczka pampersów bo przestrzeń między wózkiem a koszykiem jest duża, nie jak przy niektórych wózkach dosłownie 5cm ..
No i ma możliwość montażu fotelika na stelażu a to przydatna rzecz na zakupach czy w podróży :-)

Chyba zamówimy go przez internet.
Myślicie ze to dobry pomysł ?

Dzięki laski :-)

Mnie bardzo się ten wózek podoba. Przystępna cena ładne kolory duży kosz do którego można włożyć duże rzeczy typu paczka pampersów bo przestrzeń między wózkiem a koszykiem jest duża, nie jak przy niektórych wózkach dosłownie 5cm ..
No i ma możliwość montażu fotelika na stelażu a to przydatna rzecz na zakupach czy w podróży :-)

Chyba zamówimy go przez internet.
Myślicie ze to dobry pomysł ?

Maghdalena, wątek jak najbardziej w sierpniowkach ;)) jaka bryka dla naszego smyka sie nazywa ;)) ja mam od wózków metlik w głowie straszny, będzie super cieżko wybrać, bo (jak już sie zalilam) te nowe wozki z szerokimi elementami mi sie nie podobają, takie małe czogi hehe

reklama
Hejka!
Witam się i ja z rana. Piję herbatę i mykam pod prysznic. Dzisiaj na wadze stanęłam i dół :-( Już 51 kg, czyli na plusie 3 :-(

Maciejka- porównaj cenę w sklepie stacjonarnym. Ja wolałam na miejscu kupić, bo różnica w cenie (po doliczeniu przesyłki) była znikoma, a w sklepie stacjonarnym łatwiej o realizację gwarancji. No i u nas jak się coś zepsuło to na czas naprawy dawali wózek zastępczy, a to dość ważne ;-)

Do góry