reklama
Margo25
Fanka BB :)
Maghdalena, Agal miałam L4 przez 2 miesiące i całe przeleżałam w łóżku z wiadrem. Teraz już czuję się naprawdę dobrze a pawie ostatnio nie utrudniają mi jakoś strasznie normalnego funkcjonowania choć ogólnie nie jest to przyjemne :/ Poza tym ja jestem człowiek energia
i muszę coś robić a że już jestem w stanie i ilość pawi nie przekracza 30stu na dzień a kończy się na kilku dziennie to można żyć 
Cwietka dziś istna wiosna! Temperatura i słońce zachęcają do życia. W Wawie w weekend ma wrócić zima :/ ale od przyszłego tygodnia znów słoneczko
Zaczarowana już żyję Kochana :* jestem na etapie normalnych ciążowych mdłości a z nimi jak widzę można żyć
Jakbym miała takie mdłości i rzyganko od początku to rzeczywiście mogłabym funkcjonować jak człowiek
W pracy mnie przegoniło, ale w ogóle się tym nie przejęłam
Dziewczyny,
ja po pierwszym dniu pracy
Pozytywnie nastawiona chyba przez pogodę
Wszyscy byli mili, powiedzieli, ze mam się niczym nie przejmować a jakby coś się działo to mam myśleć o sobie. Trochę mnie paw przegonił, ale zdarza się
Wkurzyła mnie jedna koleżanka :/ bo trochę wścibska była i się zdenerwowałam, ale chyba nie ma coś się takimi ludźmi przejmować.
Lecę do kuchni gotować dla męża obiad. Coś muszę wykombinować z piersi kurczaka.
Ścickam Was mocno, bo się stęskniłam. W pracy o Was myślałam :* na dodatek zastanawiałam się ile będę miała do nadrobienia
Buźka,
do później!!!!!
Cwietka dziś istna wiosna! Temperatura i słońce zachęcają do życia. W Wawie w weekend ma wrócić zima :/ ale od przyszłego tygodnia znów słoneczko
Zaczarowana już żyję Kochana :* jestem na etapie normalnych ciążowych mdłości a z nimi jak widzę można żyć
Dziewczyny,
ja po pierwszym dniu pracy
Lecę do kuchni gotować dla męża obiad. Coś muszę wykombinować z piersi kurczaka.
Ścickam Was mocno, bo się stęskniłam. W pracy o Was myślałam :* na dodatek zastanawiałam się ile będę miała do nadrobienia
Buźka,
do później!!!!!
Maciejka - mi się podobają, ale obce. Sama z brzuchem się czuję jak słoń ;-) I mam wrażenie, że staję się wielkim, rozlazłym babskiem ;-)
Margo - no to super, że w pracy ok. Może jak się skupisz na zajęciach, to paw sobie odpuści i w końcu da Ci spokój.
Margo - no to super, że w pracy ok. Może jak się skupisz na zajęciach, to paw sobie odpuści i w końcu da Ci spokój.
E
Eweli85
Gość
mysiolek - witaj!
Dobrze Wam na L4, choć ja bym się chyba zanudziła i zajadła na śmierć w domu
Dobrze Wam na L4, choć ja bym się chyba zanudziła i zajadła na śmierć w domu
Ostatnio edytowane przez moderatora:
E
Eweli85
Gość
Ja do pracy i tak noszę swoje jedzonko. ALe spotkania, zadania robią swoje 
Chcoć na nudę w domu pewnie nei narzekałabym, a z pogody mogłabym skorzytać. Ale lubię swoją pracę i wspólpracowników
Chcoć na nudę w domu pewnie nei narzekałabym, a z pogody mogłabym skorzytać. Ale lubię swoją pracę i wspólpracowników
pandora83
cwietka- jak będziesz powtarzać gołąbki albo makaron z łososiem i brokułami pamiętaj o mnie
Maciejkaa- ja wiem że trudno się przyzwyczaić do zmian, szczególnie tych na gorsze, ale dobrze będzie,zresztą może wcale nie będzie tak źle
Margo- fajnie że w pracy okej:-)

Maciejkaa- ja wiem że trudno się przyzwyczaić do zmian, szczególnie tych na gorsze, ale dobrze będzie,zresztą może wcale nie będzie tak źle

Margo- fajnie że w pracy okej:-)
Izka87
Witaj mysiolek, heh z gotowaniem też mam czasem jak Ty, jak mnie najdzie to robię z ochotą, ale czasem to kompleeeetnie mi się nic nie chce 
cebulowa bleeeeee, ładnie wygląda ale niecierpię cebuli
a co do sklerozy to ufff nie jestem sama
ja zakupy robię z karteczką, bo inaczej wróciłabym chyba tylko z reklamówką 
Maciejka lepiej bierz ta luteine skoro lekarz zalecił, a masz doustną czy dowcipną? bo po dowcipnej są chyba zwiększone upławy to wtedy nie panikuj, że coś się dzieje
Chrobek kurdeeeeee aż mi się tego loda też zachciało
ale wsadzać tyłek w samochód to już mi się średnio chce 
Cwietka a Ciebie to ja tu chyba od początku podziwiam za zapał do gotowania i pieczenia.. matkooo jak ja bym chciała mieć tyle energii do tego i pomysłow :-) ahhh

cebulowa bleeeeee, ładnie wygląda ale niecierpię cebuli

a co do sklerozy to ufff nie jestem sama

Maciejka lepiej bierz ta luteine skoro lekarz zalecił, a masz doustną czy dowcipną? bo po dowcipnej są chyba zwiększone upławy to wtedy nie panikuj, że coś się dzieje
Chrobek kurdeeeeee aż mi się tego loda też zachciało

Cwietka a Ciebie to ja tu chyba od początku podziwiam za zapał do gotowania i pieczenia.. matkooo jak ja bym chciała mieć tyle energii do tego i pomysłow :-) ahhh
reklama
AleksandraMaria
marzycielka i franek dzięki za kciuki i wiosenną energię, bardzo mi pomogły i wyjątkowo łatwo sobie dzisiaj poradziłam:-)
W przerwie wybrałam się na spacer, u mnie też świeci słońce :-) i zauważyłam, że morze odmarza, wodę widziałam
!!!
pandora ja zjadłabym kwaśnicę aaaa.....
Mój obiadek dzisiaj to brokuły na parze, łosoś w ziółkach w piekarniku i proso z oliwą i peperoncino, żeby było trochę ognia. Na deser lody waniliowe z zapiekanymi jabłkami z rumem i cynamonem.
chrobek ja miałam przez jakieś dwa tygodnie non-stop ochotę na lody z sosem czekoladowym z McDonald's, na szczęście już mi przeszło.... Mango uwielbiam, w każdej postaci. Czasami wspominam mój ulubiony mango bar,wszystko zrobione z mango, lody, galaretki, smoothies, setki różnych deserów, mniammmm
Maciejkaa dobrze, że z dzidzią ok, słuchaj lekarza, bierz lekarstwa i odpoczywaj, a laski z okrąglutkimi brzuszkami, długimi nogami bez grama tłuszczu, piękną cerą, etc. są tylko w gazetach i TV, prawda jest taka, że one nie istnieją
Margo super, że pierwszy dzień pracy był udany, oby tak dalej!
Mysiolek witaj!
Dobra ale się rozpisałam, jadę na zakupy po warzywka.
W przerwie wybrałam się na spacer, u mnie też świeci słońce :-) i zauważyłam, że morze odmarza, wodę widziałam

pandora ja zjadłabym kwaśnicę aaaa.....
Mój obiadek dzisiaj to brokuły na parze, łosoś w ziółkach w piekarniku i proso z oliwą i peperoncino, żeby było trochę ognia. Na deser lody waniliowe z zapiekanymi jabłkami z rumem i cynamonem.
chrobek ja miałam przez jakieś dwa tygodnie non-stop ochotę na lody z sosem czekoladowym z McDonald's, na szczęście już mi przeszło.... Mango uwielbiam, w każdej postaci. Czasami wspominam mój ulubiony mango bar,wszystko zrobione z mango, lody, galaretki, smoothies, setki różnych deserów, mniammmm
Maciejkaa dobrze, że z dzidzią ok, słuchaj lekarza, bierz lekarstwa i odpoczywaj, a laski z okrąglutkimi brzuszkami, długimi nogami bez grama tłuszczu, piękną cerą, etc. są tylko w gazetach i TV, prawda jest taka, że one nie istnieją

Margo super, że pierwszy dzień pracy był udany, oby tak dalej!
Mysiolek witaj!
Dobra ale się rozpisałam, jadę na zakupy po warzywka.