reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2013

Ja już w domku,moja praca polega na jeżdżeniu samochodem więc na bb nie mam jak wejść w czasie pracy.U nas deszcz leje,koniec pięknej pogody.
Loleczka super że mąż idzie z tobą,na 4d jeszcze bardziej się wzruszy,ja jeszcze muszę poczekać na 4d jakieś 1,5 miesiąca
Madziula co to za doktorka?Mam nadzieję że już lepiej się czujesz,przytulam mocno!
Eweli ja w końcu nie zrobiłam tej pasty bo sera żółtego nie miałam :angry: ale dziś już zakupiony i będę robić na kolację :-)
toska zdrówka dla synka ,moja też coś pokasłuje ale byliśmy u lekarza i wszystko jest ok,znów wszystko wskazuje na alergię,chyba jednak te testy będziemy musieli zrobić
domi jak tam kupiłaś ten obiad?Czy znowu zapomniałaś :-D
kasiarj trzymam kciuki
Lewan w tych gazetach to chyba piszą o takiej ciąży bezproblemowej w której tyje się 3 kg...nie ma co czytać bo tylko człowiek się dołuje,ja staram się żyć tak jak żyłam przed ciążą oczywiście pomijając rzeczy które mogą być groźne dla dzidzi
Dobra idę ogarnąć dom bo teść się zapowiedział na popołudnie

reklama
Kasia trzymam kciuki za wizytę.

A te artykuły to faktycznie chyba faceci piszą :-)

A ja mam doła od dwóch godzin, siedzę i chce mi się ryczeć i nic mi się nie chce, powodu do doła nie ma, więc zastanawiam się o co chodzi, myślałam, że istnieje tylko depresja poporodowa

Marzycielka nie wiem jak inne dziewczyny ale ja często przez te hormony mam takie wahania i beczę bez powodu

Cześć :-)

U mnie też pogoda się popsuła a od jutra mróz :-(
Chyba wynikiem tej pogody jest moja senność bo czuje się strasznie zmęczona.. dziś synek chciał pieszo do przedszkola i po takim porannym spacerze byłam kaput a jeszcze go musiałam odebrać oczywiście też pieszo. Moja kondycja to jakaś katastrofa ! Też tak macie?
Zawsze biegalam godzinami i nie dychlam a teraz wejście na 5piętro to jakaś paranoja

Było o jeździe na rowerze. Ja nie polecam. Zwłaszcza samej. Pamiętajmy ze wraz z zaawansowaniem ciąży zmienia się umiejętność reagowania ciała i wyczucia równowagi głównie przy ruszaniu i zatrzymywaniu no i grozi upadkiem taki sport :-( myślę ze najlepszym wyjściem będzie rower stacjonarny. Choć podziwiam Was bo ja bym się chyba zasapala przy tym hehe

Pochwale się wam :)) umowilam się na 19 marca aby sprawdzić płeć malucha:)) . Myślicie że jak wezmę płytę to doktor nagra mi film w państwowym szpitalu?

Izka87 - długo u Ciebie trwało krwawienie po badaniu cytologicznym ???

franekkimono - ta lekarka co robiła mi USG powinna zająć się czymś innym ale na pewno nie badaniem jeszcze kobiet w ciąży :( Już nigdy nie pójdę na USG na NFZ :(

marzycielka81 - nie martw się takie wahania nastrojów i humorów to normalka :)) Mi również się zdarza płakać bez powodu :)

Maciejkaa
- rzeczywiście mamy taki sam termin, wczoraj jak mi napisałaś to zauważyłam :))

Już po pracy :) po drodze z przygodami :/ opis zaraz wrzucę na zamknięte :/

Madziula ja dopiero co miałam w piątek wizytę i było ok. Następną mam 29 marca więc jeszcze trochę czasu, ale jesli te bóle będą się utrzymywać to na pewno zadzwonię do pani doktor albo pójdę na jakąś konsultację do Medicover, tam mam ubezpieczenie i w razie czego wszystko od ręki mi zrobią.

Tosca, Cwietka te pawie są już moją codziennością. Jak ich nie mam to czuję się dziwnie. Są tak naturalne jak właśnie mycie zębów czy jedzenie. Fakt, nie jest to przyjemne, ale ostatnio jestem tak pozytywnie do wszystkiego nastawiona, że nie dam sobie zepsuć dnia przez pawia!

Domi zastanawia mnie właśnie fakt czy te bóle nie są spowodowane tym, ze zaczęłam ostatnio (nazwijmy to) aktywny tryb życia. Do tej pory leżałam w łóżku a jak już chodziłam to się nie przemęczałam. Teraz jednak zaczęłam do pracy chodzić a oprócz tego trzeba poprać, poprasować, obiad zrobić. Wcześniej rozkładało mi się to na całe dnie a teraz mam trochę spinę.

Ale sobie drzemke zrobilam i tak mi teraz dobrze:-)
na 17 ide na cwiczenia dla mam, chodzi ktras z Was na takie cwiczonka?
All-me bierz plyte, moze uda sie i bedziesz miala nagranie

reklama
Chrobek ja się właśnie planuję zapisać, ale nie mogę się zebrać. Choć póki co postanowiłam wejść w tryb pracy a jak już się ogarnę z pracą i rozeznam co i jak to zapiszę się na ćwiczenia. Powiedz, jak one wyglądają?

Do góry