reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2013

Kurcze mam jakieś mega rewolucje żołądkowe:baffled:
Już wieczorem miałam skurcze, ale po przygodzie zeni też obstawiałam jelita, wzięłam nospę i poszłam spać. A w nocy :szok: Co godzinę odwiedzałam wc. Teraz też nie jest lepiej.
Wczoraj wypiłam puszkę coli pierwszy raz od zajścia w ciąże, myślicie, że ona może działać tak przeczyszczająco???
Ciekawe czy w ciąży można brać smectę albo orsalit?
muszę zadzwonić do doktorka.

reklama
MadziaSek - fajnie, że miałaś komu odsprzedać :)

zenia.mi - masz rację, u Ciebie pójdzie pieluszek 2x więcej :)

Ja zakupów nie robię narazie wogóle, ale planuje jakoś w połowie lipca zakupić jedną paczkę "1". Resztę będę na bieżąco dokupować. A pewnie przejdę szybko na Bierdonkowe Dada, a te są od "2" czyli 3-6kg. więc tak naprawdę mogą być już dla noworodka :)

ktr są dada jedynki. Ja właśnie dady kupiłam 4 paczki na otwarciu biedronki po 23zł za paczkę
Ale macie racje, na otwarcie następnej biedronki już kupie dwójki :cool2::-D

Cześć! A ja znowu się lenię... nie wiem jak znajdę w sobie mobilizację do wiosennych, świątecznych porządków bo normalnie jestem w stanie wykrzesać z siebie 1/3 mojej normy...
Toska bierz probiotyk i dzwoń do lekarza bo np. węgla chyba nie można ale smecta wydaje się ok.

Cześć Mamusie :)
Izka, trzymam kciuki, ja też w tym tygodniu muszę zrobić badanka, a gin za tydzień w środę, ech, nie mogę się doczekać...
Toska, zadzwoń do lekarza swojego i pij dużo wody, żeby się nie odwodnić!

Ja dzisiaj mam ambitne plany trochę dokładniej posprzątać mieszkanie, chociaż wcale mi się nie chce, bo przed remontem to mieszkanie jest takie byle jakie, że nie mam do niego serca... Trzymajcie kciuki, żeby mi wystarczyło energii :)

Miłego, spokojnego początku tygodnia!

Hej :)

Czy Was też tak zasypał śnieg ?
U mnie jest masakra. Auto wygląda jak bałwam więc szliśmy do przedszkola pieszo bo strasznie męczy mnie latanie wkoło samochodu ze szczotką i to skrobanie wrr

MadziaSek - jak już kupiłaś te 3paczki to zostaw :) w pierwszych dniach dzidzia przecież puszcza smółkę nawet co pół godziny.
Ja w szpitalu zużyłam pół paczki :szok:

Ktr - jedynki dada też są. Pisałam wczoraj. WKlejilam foto.

reklama
Cześć Kobietki :))

Wczoraj mnie nie było odsypiałam sobotnie odwiedziny znajomych, ale przeczytałam wszystkie posty. Rady dotyczące pampersów na pewno mi się przydadzą :))

zenia - bardzo mi przykro niedzielnych przeżyć ale Cieszę się że to nic groźnego i dobrze się czujesz :))

Izka - mocno trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę :)

Margo25 - czuję się dokładnie tak jak TY jak 80-letnia staruszka. Chyba większość z nas tak się czuje :))

Toska - ja takie rewolucje miałam cały piątek i sobotę. Miałam biegunkę, wymiotowałam i tak naprzemiennie, nie wiem co mi tak zaszkodziło ale czułam się strasznie jeszcze wczoraj bolał mnie żołądek. Przeszłam na dietę lekko strawną i jakoś powoli mi przeszło. Zdrówka życzę!!!

Do góry