reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2013

reklama
a ja dziś byłam w pracy na szkoleniu, wróciłam po 14.. po drodze kupiłąm Malutkiej śliczne spodenki-getry, co prawda był tylko rozm. 92, ale nie mogłam się powstrzymać :-D potem wkleje, bo zaraz idziemy do mojej kuzynki w odwiedziny-rodzi za 3 tygodnia 3-go syna

Ewcik to tak będą te geterki na 1,5-2 latka :)

Laski, zrobiłam ten makaron z brokułami i łososiem Cwietki. Danie jest delikatne poza tym, ze makaron jest dość zapychający :) ale ja jako że mam bardzo delikatny żołądek to jestem bardzo zadowolona! Żarcie pychaaaaa! :) Mężowi też smakowało, zjadł chyba ze 3 dokładki :-D Aaaaa i dość szybko się robi :) Polecam :-D

Super dziewczyny że się spełniacie, ja jak narazie jestem w czarnej d.....
Margo makaron z brokułami mniam a do tego łosoś podwójne mniam mniam
Cwietka świetne te Twoje przepisy, dobrze ze mamy tutaj taka kobietkę :-)
ja wczoraj miałam makaron ze szpinakiem :tak:

Pandora super, ze wszystkie wyniki w normie.

Eweli zdrówka i lepszego samopoczucia.

Margo tylko pozazdrościć takiej pracy.

Dziewczynki trzymajcie za mnie kciuki jutro o 11.30 mam wizytę u ginekologa, może w końcu dowiem się kto tam siedzi w brzuszku. Zastanawiam się czy jak się uda określić płeć to dzwonić do męża i mu mówić czy powiedzieć osobiście

Marzycielka - już zaciskam kciukasy.
Zadzwoń i zapytaj czy chce usłyszeć teraz czy osobiście. Mojego tak skręcało, że przez telefon chciał już wiedzieć ( a był na stoku i za niecałą godzinkę mieliśmy się widzieć) :)

reklama
Do góry