reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2013

Zenia kurcze, ale pech :/ odpoczywaj tam dużo i nie forsuj się w ogóle!! a ile ta szyjka Ci się skróciła? poobserwuja i jak coś to założą pewnie szew żeby dalej nie puszczała.. trzymam mocno kciuki!!!!!

aaaa chrobek nie strasz, ja w poniedziałek idę też na 75 g glukozy.. aż się boję, jak później do domu wróce bo mam paredziesiąt km..

reklama
hej dziewczynki
biggrin.gif

pogoda dzisiaj cudna, ciepło i słonecznie, a mnie jakiś mały dołek dopadł. Jakoś tak wczoraj koleżanka poddała w wątpliwość, czy aby na pewno będę mieć córeczkę, bo zna takie i takie przypadki, że lekarze się mylą itd. no a ja już się nastawiłam... wiem wiem, błahy problem, ale jakoś nie umiem przestać o tym myśleć, całą noc śniło mi się, że syna rodziłam
laugh.gif

mam prośbę-czy możecie wkleić zdjęcia Waszych córeczek z okolic 20-22 tyg??chodzi mi o płeć.. będę wdzięczna

Witam po zakupach :)
Nie było mnie tu tylko chwilkę a tyle napisałyście dziś że szok :)
Kupiłam sobie sukienkę, synkowi buciki na podwórko, połaziliśmy po galerii i teraz brzdąc śpi, a ja nadrabiam BB.

Zenia - "trzymaj" ta szyjkę. Spokojnego pobytu w szpitalu, najważniejsze że będziesz pod kontrolą.
A tak wogóle nasza moderatorko IzaV, może utworzyć wątek typu "emergency", żeby można była tam takie ważne info wpisywać jak Izka czy zenia.mi ?

chrobek - współczuje samopoczucie po badaniu. Ja samego badania nie wspominam źle, ale właśnie cały dzień potem spałam i zmulona byłam ;/

Zenia trzymam kciuki :-D wszystko bedzie dobrze!
Chrobek wazne ze juz jestes po! Kurcze co jest z ta glukoza.....
Izka ja jeszcze na glukoze nie dostalam i tez bede miala troszke do domu i bede autem jechac, dlatego po glukozie wciagne w przychodni kanapeczki, ktore sobie wczesniej przyszykuje w domku ;-)

oj zenia, trzymam kciuki za szyjkę!

chrobek, nie strasz, bo mnie to też wkrótce czeka :szok: ja jak kiedyś miałam to robione (przed ciążą) to nawet nie powiedzieli, że można tam zapodać cytrynę, i nie wiem czy to się zazwyczaj daje na gorąco, ale to też poskutkowało tym, że o mało pawik nie nadszedł, ale dałam radę. ciekawe jak będzie w wersji ciążowej, naprawdę już się boję...

Ewcik, ja byłam jakoś cały czas przed połówkowym nastawiona, że będzie to syn. pewnie dlatego, że wszyscy dookoła tak mówili i ja po prostu podświadomie w to chyba uwierzyłam. dlatego mega zdziwieniem dla tejże samej (pod)świadomości była wiadomość, że to dziewczynka :) mąż chyba jeszcze nie stracił nadziei, że może to jednak jakaś pomyłka, ale oficjalnie nigdy się oczywiście do tego nie przyzna :)

poniżej zdjęcie 20w4d
dziewczynka.jpg
po prawej to pupa, po lewej takie dwie jasne to kości udowe, a to co pokazane jest kursorem, to wg doktora ziarno kawy :)

ja jestem po długim spacerze z psem, pies zdechł, tak się wylatała, nieco zawiedziona, że zlikwidowano już jej ukochany śnieg :-D
a ja wreszcie w wiosennym płaszczyku, bez czapki i rękawiczek :szok:, szok, nie sądziłam że dotrwam do tej chwili <chlip chlip> :)

Załączniki

• dziewczynka.jpg
    dziewczynka.jpg
    12,7 KB · Wyświetleń: 59
reklama
Do góry