reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2013

Eweli, no to miłej imprezki! Mi zaraz mąż tajskie żarełko gotuje, a później wieeeeeelkie pudło lodów, które w sklepie przemówiło ludzkim głosem i powiedziało: 'zjedz mnie'

Chodzicie do kina? Coś teraz jest godnego obejrzenia? Bo bym się przeszła i nie wiem, na co.:dry:

reklama
Izka - super ze z szyjka OK :-)

Agata - no masz z głowy spory wydatek ;-)

Madzik - mały cyrkowiec :-D

Marzycielka - no pochwał się co kupiłaś :-)

Ja jestem padnieta. Dwa razy na zakupach dziś i 2godziny na placu zabaw Uf !

Hej witam wszystkie sierpniowe mamusie :) Również bedę sierpniową mamą już drugiego maluszka. Jakoś na początku ciąży tu zajrzałam ale jak ma się takiego małego smyka to trudno znaleźć czas na wszystko. W pierwszej ciąży więcej czasu było na zaglądanie na forum. Może uda mi się zaglądać tu częściej. Pozdrawiam.

Kobitki pytanko mam, jak myslicie czy nasze maluszki bardzo zle znosza mocne halasy?
W maju chcialabym sie wybrac na dwie "imprezy": 1. żużel, 2. Juwenali (ponc ma grac Kult)

Moje koty pozdrawiaja Wasze koty :-D
teraz cale dnie i noce na dworze buszuja
Marzycielka pochwal sie ciuszkami,
Agata mozesz zapodac link do alladynek na allegro?
u mnie dzisiaj taka duchota byla ze troszke popadalo, ale przyjemnie sie potem zrobilo;-)
Ja rowniez po kolacji 2 jablka zjadlam haha

dziewczyny, ja tylko na szybko melduję się, że żyję, ale mąż mnie wywalił z domu na czas remontu, więc siedzę w wawie do odwołania,
Wpadasz w takim razie na ciezarowkowe rendez vous? ^^

później Was doczytam, narazie melduję, że szyjka się nie skraca i jest zamknięta uufff niesamowicie mi ulżyło!! ale mam leżeć, leżeć i jeszcze raz leżeć.. więc będę sobie dzień urozmaicać wypadami do łazienki, kuchni i na hustawkę, bo ładna pogoda :-p a jak będą się skurcze nasilać to migusiem do szpitala..
gratki !!! Nasze kciuki działają cuda haha a tak na serio to bardzo sie cieszę bo nasze maluszki sa juz na tyle duże ze lada chwila mogą niechcący wypchnac sie na świat. A jak masz leżeć jeszcze te kilka(nascie) tyg to w sumie dobrze sie składa bo i tak niedługo będziemy już wszystkie plackiem leźec wiec w sumie zadna strata :p narobimy sie po porodzie przez kolejnych 18 lat :))

Zobacz załącznik 552736 a taka z niej akrobatka

hej hej -bylam dzisiaj na wizycie mała wazy 680 gramów i nadal jest dziewczynką :)
Sper zdjęcie i faktycznie akrobatka hahahahaha super jakość zdjęcia !!! Ślicznie widać profil! Chyba od noska w dół do ciebie podobna huh?

Razem z obiema babciami ustalilysmy ze wg ostatniego usg (foty +wideo) Tadek ma moje oczy, nos jeszcze nie wiemy, ale usta i brodę ma ewidentne po tacie :D

Kobitki pytanko mam, jak myslicie czy nasze maluszki bardzo zle znosza mocne halasy?
W maju chcialabym sie wybrac na dwie "imprezy": 1. żużel, 2. Juwenali (ponc ma grac Kult)
To są imprezy plenerowe nie? Ja już chyba na tym etapie nie poszlabym na koncert do klubu ale w plener jak najbardziej :))) jak będziesz stała nie za blisko głośników i szalejacego tłumu to napewno nic nikomu sie nie stanie :D

Ostatnia edycja:
Chrobek, a gdzie na Juwenalia?

Poziomeczka, witaj! Zaglądaj w miarę możliwości do nas, bo tu wesoło mamy:tak:

Madziasek, wkleję zaraz linka do wątku zakupowego.

D kończy gotować tajskie, jeeeeeny, tak już pachnie, że mi ślinianki szaleją. A głodna jestem jak jasny pieron!

reklama
Do góry