reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2013

reklama
Widzę, że dziś kilka z nas miało zakupowy dzień. Ja przy okazji zakupów dla Jaśka (bo wiedzcie - te, które nie mają jeszcze dzieci - że wyprawka to jest nic w porównaniu z tym, czego potrzebuje starsze dziecko :-D) kupiłam dla małej skarpetki - pierwsza różowa rzecz! :-D:-p

Agata - jak byłam w ciąży z Jaśkiem to też miałam fazę na takie żywe, dające po oczach kolory :-D A do kina my chodzimy co 3 lata :-D Właśnie zamierzam się wybrać przed sierpniem, bo potem znowu przez dłuższy czas będzie ciężko :-D

Eweli - fajnie z tym babskim wieczorkiem ;-)

Maciejka - chyba wiem jak się czujesz ;-) Też dziś latałam po sklepach i placach zabaw i ledwo żyję ;-)

Poziomeczka - witaj ;-)

Chrobek - na Juwenalia raczej możesz, tylko wiadomo - nie pod scenę :-p A na żużel nie wiem - nigdy nie byłam na takiej imprezie ;-)

Iza - jak poprzednio w ciąży miałam takie super wyraźne zdjęcie buźki Jasia to też tak analizowałam :-D Stwierdziłam wtedy, że ewidentnie ma moje usta - i faktycznie ma :-)

A moja córka chyba próbuje mi wyjść bokiem albo wywiercić dziurę w brzuchu - boooli :/

Ja całe życie chodziłam w czarnych i szarych ciuchach, a teraz dostałam korby na ciuchy w kolorach 'kocham tęczę' :p

A! Dziś w sklepie, jak stałam w kolejce po wędliny i mięsa, a przede mną było z 12 osób, pani ekspedientka zobaczyła brzuch i mnie całkiem poza kolejką obsłużyła:-) pierwszy raz mi się to zdarzyło! I - o dziwo - nikt w kolejce się o to nie pluł;-)

To ja tak samo - moim ulubionym kolorem zazwyczaj był czarny ;-)
A w sklepie to faktycznie, rzadko się zdarza, że nie dość, że ktoś przepuści w kolejce to i kolejka się nie burzy :-p

Mnie to dziwi, że ludzie udają, że nie widzą brzucha. Ja zawsze przepuszczam w kolejce ciężarówki, ludzi z kulami, albo po prostu kogoś, to ma malutkie zakupy, zwłaszcza, gdy ja mam duże. Rozumiem, że jak się ktoś bardzo spieszy, to tego nie robi, ale umówmy się - większość ludzi ma to w d po prostu.
Ale - gdyby sami byli w ciąży/ chorzy/ mieli dwie rzeczy do skasowania, to by byli wdzięczni, że ktoś ich przepuszcza.

Ja już mam tekst i w kółko go powtarzam, bo często słyszę ze "trzeba sie upomniec" "trżeba powiedzieć", wiec jak mam humor to mówię ze dorosłych nie ma co uczyć dobrego wychowania, ta sytuacja tylko swiadczy o kulturze osobistej. Jutro będę testować komunikację miejska w wawie :)) jak narazie galeria Mokotów przeszła test, mogłam usiąść w każdym sklepie- chyba dlatego ze wyglądam jakbym zaraz miała rodzic hahahahaha taaaaaka duża piłka :p

IzaV Juwenalia plener, zuzel motoarena.
Agata w Toruniu

Bardzo bym chciala na obie imprezy zabrac mala moja ksiezniczke, by dobrej muzy na zywo posluchala i pieknego dzwieku motorow (ja kocham zuzel)

No, to jest plus takich bardzo widocznych ciąż, jak nasze - większa szansa na korzystanie z przywilejów ;-)

Idę spać, bo miałam dziś dużo gonienia po mieście, korzystając z tego, że mnie kości nie łupały jak szalone;-)

Chrobek, ja bym poszła :D dzieciaki słyszą wszystko jak przez barierę wodna wiec to nie są takie mocne ostre dzwieki. Z reszta pewnie da ci znać czy sie jej podoba czy nie. Tadzik chyba nie przepada za samolotem bo mnie stasznie kopał oba loty i to w takich miejscach w jakich jeszcze go nie było hehe

I baw sie dobrze :) w końcu ciąża to nie choroba Hahahahaha :D

reklama
hej dziewczynki:-) witam się porankiem i pędzę na glukozę:eek::eek:

nie pisalam dluugo, ale przez ten ślub mam urwanie glowy, ale juz sukienka jest, obraczki też:-) nic tylko się obrączkować:))

odezwe się jak przeżyję glukozę:cool:

Miłego dnia!!!

Do góry