reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2013

Wpadam na chwilę, bo młody śpi, a ja już ogarnęłam w domku troszkę.

maciejka
- może to jakieś obtarcie?

a tutaj Kolekcja wiosna i lato 2013 link do ubranek dla dzieciaczków. Ja mam kilka rzeczy z Tchibo, bo moja teściowa lubi tak kupować kawę i przy okazji zawsze coś znajdzie dla Szymka. Powiem Wam, że ubranka są nawet niezłe.

reklama
Maciejkaa ja miałam lekkie brązowe plamienie i od razu pojechałam do szpitala na dyżur (mam do niego 10 min samochodem). Wolałam mieć pewność niż nakręcać się cały dzień. Zrobili mi usg, ktg, normalne badanie i sprawdzili skurcze. Okazało się, że wszystko jest ok, a krwawienie możliwe, że z malutkiego rozwarcia na szyjce (o którym już wczesniej wiedziałam).
Nie żałuję, że pojechałam, bo przynajmniej się uspokoiłam.

Dzięki Kochane :*
dzwoniłam do gin ale nie odbiera. Myślę ze to z wysiłku po całym dniu na pełnych obrotach. Grunt ze już nic nie leci ;)

Maciejka - proszę się oszczędzać!!! Nie ma żartów z wysiłkiem. Zwłaszcza to dźwiganie zakupów.
Różne historie się słyszy i czasem naprawdę warto wrzucić na luz.

Ewcik , Iza
- ja nie narzekam :) Byłam po prostu w szoku, bo nigdy wcześniej takich cyferek nie widziałąm na wadze ;) Zważcie na to, że mam 152,5 cm wzrostu. takie maleństwo ze mnie

Wlasnie worcilam z zakupow. Na dworzu upal, jak dla mnie ze 25 stopni.
I kupilam arbuza:-D, pychota, zjadlam juz tyle ze szok:szok:

Chrobek, tyż mam w lodówce.

Ja dosłownie latam na miotle - dom już prawie odchamiony, a idzie to jak strzała! Lubię takie dni, jak mi się tak chce sprzątać, jak dziś, bo później siedzę wieczorem i mam zajebistą satysfakcję, że tak ładnie wszystko wygląda ;) Tylko okien myć nie będę, ale D obiecał, że się tym zajmie.

Lecę myć podłogi.

Uważam, uważam:) po każdym etapie siadam i odpoczywam jakieś 30 minut (np teraz;-))
Nie ma co szaleć, jutro też jest dzień!

wiecie co, chyba dziś popełnię mini-pączki, jak mi weny starczy:sorry:

Maciejka, wpadaj na arbuza! :)

reklama
Do góry