reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2013

Maciejka - to ciężki tydzień Ci się szykuje...Ja się zastanawiam jak wytrzymam z moim diabłem cały przyszły tydzień, bo nie będzie chodził do przedszkola :-p

Marzycielka
- to nieciekawie....ja też nie lubię być sama w domu kiedy źle się czuję, a jeszcze bardziej nie lubię być w takich sytuacjach sama z Jasiem....

Loleczka - ja już zupełnie nie pamiętam ile za pieluszkę tam wychodzi i ile to jest tanio :-D Ale pamiętam, że jak kiedyś przeliczałam to wyszło taniej niż za pampersy w promocji. No i Babydream mają stałą niską cenę więc nie trzeba polować na promocje, jak za niektórymi pieluchami ;-)

Co do chorób dzieci to u nas zaczęło się w żłobku. W każdym miesiącu mały 1-2 tygodnie był chory. Jakoś koło maja przestał chorować, w przedszkolu zdarzyło mu się już tylko 2 razy ;-)

reklama
Toska nie masz za co przepraszać, ja sama taka niezdecydowana co mi jest. Raz mi słabo i boli mnie serducho, raz bolą mnie zatoki i nos.
Ogólnie czuje się już lepiej, więc jutro raczej uda mi się pojechać do rodziców

Czesc :-D
kurcze bol ucha powrocil, dobrze ze mam kropelki od laryngologa,
ale martwi mnie powiekszony wezel chlonny pod pacha...

dzisiaj za sadzenie i wysiewanie warzywek sie biore, wczoraj maz mi ogrodeczek przekopal ;-) tylko pograbic i gotowe

milego dnia dziewczynki!

Dzien dobry Ciężaróweczki!:-D
...alez u m mnie dzisiaj z rana chłodno...brrr... mam nadzieję, że sie poprawi...:tak:

niby całą noc przespałam prawie, ai tak jakas taka przymulona jestem:eek:

no nic to...trzeba się do roboty zabrac...
milego dnia!:-)

Dzieńdoberek :)
Loleczko, to życzę energii :)
Madziasek, to może idź do lekarza i daruj sobie dziś te prace ogrodowe?
Marzycielko, a Ty jesteś niskociśnieniowcem? Bo te wyniki, które podałaś mieszczą się w normie, nie martw się! A jak się czujesz dziś? Jedziesz do rodziców? PS, a serce nie boli, więc to raczej jakieś nerwobóle czy kłucia masz! Nie nartw się i nie stresuj!
Zdrówka i miłego dnia wszystkim!

Witajcie dziewczyny
Madziasek idz do laryngologa z uchem nie ma żartów, możesz spróbować też spirytus salicylowy na watkę i do ucha.
Maghdalena ja się źle wyraziłam u mnie największy problem to puls, kołatanie serducha, nic mnie nie boli na szczęście. No i wczoraj wieczorem doszedł kolejny problem smarkam krwią, czyli anemia zamiast znikać się posuwa, ogólnie jakaś masakra w tym tygodniu,
Zaraz jadę do rodziców i możecie się ze mnie śmiać, że jestem strachulec ale pierwszy raz jadę całkiem sama i mimo, że to tylko 35 km to się boję

hej dziewuszki...

miłego dzionka Wam życzę:-) i proszę Was o pomoc- chcę pomalować mieszkanko, ale totalnie nie mam pomysłu na kolor-a musimy to zrobić lada moment.. może coś doradzicie? dodam, że mieszkanie mamy małe 42m2, wiec raczej jasne kolory.. salon mamy połączony z kuchnią, kuchnia jest beżowo-ciemnobrązowa.. myślałam też o połączeniach z tapetą na jednej ścianie, jakąś taką delikatną.. please pomóżcie:-D

Dzień dobry:-)

Panowie w przedszkolu:-) ( kocham tą instytucję:-D:-D:-D)
Ale coś młodszy mi się "popsuł" do tej pory chętnie chodził, wszyscy byli w szoku, że tak bezroblemowa się zaklimatyzował a tu po 3 miesiącach zaczęły się płacze, że on nie chce iść:-( dzisiaj też zostawiłam go zapłakanego:-(
No nic, mam nadzieję, że kryzys niedługo minie.

Zaraz lecę do periodontologa na czyszczenie zęboli.
miłego dnia:-)

Ewcik ja jestem fanką białych, jasnych ścian, tym bardziej w małym mieszkaniu, jasne ściany optyczne powiększają pomieszczenie. Ostatnio przekonałam się do tapet / fototapet jako jako dodatek, w kuchni mam np. tapetę zamiast płytek. Polecam tą firmę
Tapety Zcienne, Fototapety, Naklejki na Zcian, Dekoracja Wntrz - Artofwall

Ostatnia edycja:
Witam :)

Ewcik - na pewno Dulux ma taką serię farb "Światło i przestrzeń" - jasne kolory, które teoretycznie mają powiększać pomieszczenia (moim zdaniem to taki chwyt). W Castoramie/Obi/Praktikerze itp. są katalogi to możesz coś podpatrzeć. Ale kolorki maja jasne, ciepłe....
My też własnie chcemy przemalować nasza sypialnię, ale mamy ją bardzo bardzo jasną więc będzie fiolet/jagodowy + brąz lub fiolet + biały.

Toska - może faktycznie to chwilowy kryzys i coś mu ostatnio w przedszkolu nie podpasowało. Oby szybko ten płacz minął.

MadziaSek - oby szybko ucho przestało boleć

Marzycielka - spokojnej podróży ;)

reklama
dziewczyny ja generalnie w ciąży mam tak, że dostaje zaćmienia umysłowego, jeśli chodzi o decydowanie się np. na wystrój wnętrz. Przy synku, jak byłam w ciąży, urządzaliśmy mieszkanie i teraz wygląda tak, że z chęcią bym je od nowa zrobiła hehe... a tak serio, to naprawdę liczę na wasze pomysły

Do góry