reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

sierpniowa mama

reklama
U nas ok, dzieci zdrowe z czego bardzo się cieszę. Wcześniej było tak jak u Ciebie Słowiczku, antybiotyk za antybiotykiem. To chyba ten klimat pomógł, i jeszcze wyleczył Szymona z atopowego zapalenia skóry, jesteśmy bez lekarstw, maści itp.
A mnie brzuch zaczyna boleć chyba comiesięczna dolegliwość.

Czy Wasze dzieciaczki też mówią, że je coś boli jak mają coś zrobić? Misia jak ma ubrać papcie to mówi, że ją brzuszek boli. Albo nóżka.
A wczoraj mnie zaskoczyła. Sama sobie ubrała rajstopki!? I brzuszek jej nie bolał... bo ubrała takie białe, cienkie, wyjściowe :-D;-)

nenar jak fajnie że jesteś i że dzieciaczki zdrowe:-):tak:
a za siostrę trzymamy kciuki i życzymy dużo zdrówka!!!!!

Mailen, no nie złość się...wiem, że nie ma czasu na nic...a tu jeszcze nauka. Powodzenia życzę.
Nenar, coś w tym jest, zmiana klimatu i lepsze zdrówko. Hm...musze też gdzieś wyemigrować z dziećmi....
Arabella mój Łukasz jak ma coś zrobić to wtedy mówi, ze się źle czuje....

słowiczku kochana nie złoszcze się....tylko poprostu wysiadam!!!! fizycznie a na psyche tez mi chyba wali:-D:-):tak:;-)

reklama
Do góry