reklama
Ponoć do 3 lat nie ma się czym martwić szczególnie u chłopcówA Szymon nic nie mówi, tylko mama, jaja (tata), aaa (Marta).
Zaczynam się martwić!

Dużo zdrówka dla siostry

Słowiczku dla twoich maluszkow też zdrówka życzę

atol
Fanka BB :)
Hania jak nie chce czegos zrobic to wiecznie cos jej jest, boli noga, nie ma sily, jest bardzo chora, slabo jej
oj urwis maly
bardzo jej teraz pierzchna usta, zaczelo sie przy chorobie, jak miala goraczke i teraz to sie ciagnie
wiecznie skubie usta i zrywa te skorki, juz ma strupki
macie jakies sugestie co zrobic?
smaruje jej usta roznymi specyfikami, ale jakos srednio pomaga, no i to skubanie....

oj urwis maly
bardzo jej teraz pierzchna usta, zaczelo sie przy chorobie, jak miala goraczke i teraz to sie ciagnie
wiecznie skubie usta i zrywa te skorki, juz ma strupki

macie jakies sugestie co zrobic?
smaruje jej usta roznymi specyfikami, ale jakos srednio pomaga, no i to skubanie....
gaga
uzależniona
Majka jak nie chce się ubrać sama to wiecznie jest "nie dam rady, proszę pomóż mi, nie dam rady" no i jak tu nie pomóc :-)
atol Majce też strasznie usta pierzchły, pomogło takie małe różowe z oriflamu
po dwóch razach chyba przeszło
ucikam dziś mnie czeka muzeum AK i konferencja
A Majka słuchajcie tak się rozgadała że nie mówi tylko jak je
gada na okrągło
nenar a ty się nie przejmuj, jeszcze zatęsknisz za ciszą :-)
atol Majce też strasznie usta pierzchły, pomogło takie małe różowe z oriflamu

ucikam dziś mnie czeka muzeum AK i konferencja

A Majka słuchajcie tak się rozgadała że nie mówi tylko jak je

nenar a ty się nie przejmuj, jeszcze zatęsknisz za ciszą :-)
agata806
Fan(ka)
Czy Wasze dzieciaczki też mówią, że je coś boli jak mają coś zrobić? Misia jak ma ubrać papcie to mówi, że ją brzuszek boli. Albo nóżka.
A wczoraj mnie zaskoczyła. Sama sobie ubrała rajstopki!? I brzuszek jej nie bolał... bo ubrała takie białe, cienkie, wyjściowe;-)
Ale agentka, ale widzę że więcej dzieci tak robi

Moja jest bezpośrednia - nie chce to mówi nie i tyle

Mój mąż też w pracy, ale nie czekam na niego bo wróci około 2, więc zmykam do łóżka. Pa, miłych snów
Ja wstałam o 3 w nocy, kiedy to moje dziecko spadło z łóżka

Nenar - zrowia dla siostry
Żużaczku - a co za niespodziankę dla Tomka szykujesz

agata806
Fan(ka)
Jak Marysia nie chce się ubierać o jeszcze mówi, że nie umie i że jest mała 

To co Gaga pokazała jest faktycznie niezłe. Podobną konsystencję i działanie ma maść Linomag z pantenolem
A nad ustami, tak pod nosekiem może przykleić plasterek z Kubusiem Puchatkiem, może Hani będzie szkoda go ruszać

To co Gaga pokazała jest faktycznie niezłe. Podobną konsystencję i działanie ma maść Linomag z pantenolem

A nad ustami, tak pod nosekiem może przykleić plasterek z Kubusiem Puchatkiem, może Hani będzie szkoda go ruszać

Hejka!!!
Widze że nocne życie na sierpniówkach zaczyna rozkwitac
Justyna ale ty o tej godzinie
kobieto bo sie wykończysz.A i jak wyjazd na wekendzik?
słowiczku dużo zdrówka dla maluszków.No i ja chyba na twoim miejscu zastanowiłabym sie nad zmiana lekarza.tak dla spokoju ,no bo przeciez ileż można lecieć na antybiotykach.Może czasem warto przetrzymać na syropachno kurcze ciezka sprawa.......sama zgłupiałam.A Łukaś faktycznie ma pomysły
.Usmiałam sie
Mailen i twoi chłopcy niech sie nie dają choróbsku,a tobie wytrwałości w nauce;-) po nocach
Widze że nocne życie na sierpniówkach zaczyna rozkwitac

Justyna ale ty o tej godzinie

słowiczku dużo zdrówka dla maluszków.No i ja chyba na twoim miejscu zastanowiłabym sie nad zmiana lekarza.tak dla spokoju ,no bo przeciez ileż można lecieć na antybiotykach.Może czasem warto przetrzymać na syropachno kurcze ciezka sprawa.......sama zgłupiałam.A Łukaś faktycznie ma pomysły

Mailen i twoi chłopcy niech sie nie dają choróbsku,a tobie wytrwałości w nauce;-) po nocach
Ż
żużaczek
Gość
Witam z rana. przed pójsciem do pracowni się melduję, żebyście nie myślały, że o was nie pamiętam.

reklama
Arabella niezła jesteś z tym przedszkolem,myśle że z czsem ci przejdzie,i jak zobaczysz jakie korzysci przynosi wysyłanie dziecka do przedszkolka to juz nnie bedziesz tak sie tym przejmowac.
No i niech sie Misia dziś wyszaleje na balu.
nenar myśle ze z tą mową do 3 lat nie ma sie co przejmować ,ale potem trzeba do logopedy sie koniecznie wybrać.Moja bratowa jest logopedą i ostatnio miała takiego chłopczyka 5 letniego, z którym nie szło sie dogadać i okazało sie ,ze ma przyrośniety jezyczek i musieli mu go podciąć i od razu zacząl gadac.Wiec czasem o tym decyduje błachostka.Bedzie dobrze.
A my zaraz zmykamy do przedszkola na uroczystości dnia :Babci i Dziadka .
Oj moja gwiazda bedzie śpiewac i recytowac...ciekawe jak jej pójdzie???
No i niech sie Misia dziś wyszaleje na balu.
nenar myśle ze z tą mową do 3 lat nie ma sie co przejmować ,ale potem trzeba do logopedy sie koniecznie wybrać.Moja bratowa jest logopedą i ostatnio miała takiego chłopczyka 5 letniego, z którym nie szło sie dogadać i okazało sie ,ze ma przyrośniety jezyczek i musieli mu go podciąć i od razu zacząl gadac.Wiec czasem o tym decyduje błachostka.Bedzie dobrze.

A my zaraz zmykamy do przedszkola na uroczystości dnia :Babci i Dziadka .
Oj moja gwiazda bedzie śpiewac i recytowac...ciekawe jak jej pójdzie???