reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe brzuszki - zdjęcia domków naszych Maleństw:)

Dzieki kochana, ale i tak czuje sie jak pingwin, tyle ze z duzo wiekszym brzuchem ;) hehe, bo doslownie tak chodze, kiwajac sie na boki ;)
A spodniczka ma hoho i troche - nie klamiac - jakies 5-6 lat :) ale dobry gatunek, wiec przetrwala :) no i na gumce hihi :) :) :)

reklama
Sandra a ty nadal zgrabniutka :) ale rzeczywiście brzusio większy , no ale co sie dziwić mała 2kg! ;D
ja robie fotki dopiero na początek 9 miesiaca, a to juz w przyszły czwartek :o :o :o

Dzieki, dzieki ;D ;)
Mnie praktycznie wszystkie kilogramy poszly w brzuch - musze poprosic kogos zeby zrobil mi fote w calosci to zobaczycie jak smiesznie wygladam - taki okragly brzuch na chudych (w porownaniu do brzucha oczywiscie) nogach ;)
Niezle Mada, jeszcze tydzien i 9. miesiac!

Dziewczyny piękne bruszki kazdy inny i kazdy piękny i orginalny na swoj sposób..gratuluje ;D (dopiero dzis mi pootwierało te wasze zdjęcia, wczesniej cos komp strajkował..)pozdrawiam

Sandra ładny brzuszek i zgrabna reszta, Aga to samo :) A ja wklejam mój (może za tydzień juz go nie będzie hihi :laugh:) - 37 tydzień 1 dzień

sandra, K@si@ ale Wy zgrabne jesteście :) wszystkie kilogramy poszły Wam w brzuszki :) a nie tak jak mi w dupsko i uda...

Dziewczyny, macie tak piekne brzuski, ze chyba swojego nie wkleje... Sa takie sliczne,okraglutkie, same jestescie szczuplutkie. Po prostu total odlot!

Mój brzusio tez jest śliczny i go uwielbiam ;) ale reszta to koszmar :( i chyba juz nie zmieszcze sie w kadrze wiec nici z wklejania zdjęc ;)

Dziewczyny jak wy to robicie??? czyli jak to zrobic aby szło tylko w brzusio???

reklama
K@si@, superowy brzucholek! Bardzo zgrabniutki! Az sie wierzyc nie chce, ze za tydzien moze juz go nie byc ;D

Do góry