reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe brzuszki - zdjęcia domków naszych Maleństw:)

Frutisku, no no, artystyczne foteczki :) Szkoda, ze az tak ciemne ;D Ale brzuszek widac - sliczny, okraglutki :)

reklama
piekny brzunio frutisku.taki okrąglutki. :)
mój sie opuścił i mam teraz takie jajo

Frutisku, zdjecia przesliczne :D

Moj brzuszek jeszcze sie nie opuscil, ale czekam z utesknieniem, to moze bedzie mi latwiej oddychac, bo teraz to normalnie katastrofa... Z drugiej strony jak sie opusci to bedzie mi sie wiecznie siku chcialo... Nie wiem, co gorsze ;)

karoo-kp pisze:
Moj brzuszek jeszcze sie nie opuscil, ale czekam z utesknieniem, to moze bedzie mi latwiej oddychac, bo teraz to normalnie katastrofa... Z drugiej strony jak sie opusci to bedzie mi sie wiecznie siku chcialo... Nie wiem, co gorsze ;)

wolę latać do kibelka bo z oddychaniem to bez porównania lepiej zwłaszcza w ten upał no i zgaga nie męczy

aga31 pisze:
karoo-kp pisze:

wolę latać do kibelka bo z oddychaniem to bez porównania lepiej zwłaszcza w ten upał no i zgaga nie męczy

Ja też zdecydowanie wolę sikanie co 5 minut niż problemy z oddychaniem ;)

a ja mam problemy i z oddychaniem i z sikaniem ;) więc chyba się brzuchol nie opuścił tylko Piter mi skacze po pęcherzu :)

reklama
No wlasnie Lena, Piotrus rosnie i naciska CI i tu, i tu... Dobrze, ze coraz blizej konca, no nie?

Do góry