• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
Kaisca, Monila gratulacje:tak: Oby wszystko było ok i maluszki znalazły się w domku z rodzicami jak najszybciej.

Mam nadzieję, że każda z nas urodzi już w terminie. Czego sobie i Wam życzę.

Gorąc niemiłosierny u nas. Sąsiad mnie wkurzył, bo rozgłośnił hip hopa na cały regulator. Młody mnie jeszcze dobił, bo rozwalił mi ziemię z doniczki na balkonie. Więc ja już cała w nerwach sama zapuściłam moją ulubioną muzę na full. Efekt taki, że sąsiad ściszył swoją, hehehe... Szkoda, że nie przyszedł mi jeszcze balkonu posprzątać.

Życzę Wam miłego i fajnego dnia, mimo upału. :tak:

Gratulacje i pozdrowienia dla Monili i synusia:-)

ale ten czas leci.. jeszcze niedawno chwalily sie brzuszkami a tu juz pierwsze zdjecia maluszkow:-)

Ostatnia edycja:
GRATULACJE MONILA ZDROWKA DLA MAMY I KAROLKA!!!!!!!!!!:-)
A u nas po burzy powietzre troche lepszejsze...
Marcelina wspolczuje alergiii...
Dominic
nie ma czego zazdroscic bo zaniedlugo sama zobaczysz 8 z przodu:-)
Agula tak pustawo jest teraz coraz czesciej:-)
A my po przejażdzce za wozem dla Młodego i mamy rozzkmine miedzy dwoma ale ide na inny watek poprosic Was o opinie;-)
Poza tym moj no s wyglada jak od wiedzmy nie dosc ze sam w sobie przypomina kartofla to teraz jest podwojny czerwony i za chwile beda strupy;/
Wlasnie powiedzcie czy jak kaszlalyscie bolal was brzuch w oklicy pepka ????????

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry