• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Witam dzisiaj wzięłam pracę z domu muszę w między-czasie pracę dyplomową skończyć został mi jeszcze jeden duży rozdział no i oczywiście wstęp i zakończenie :) na jutro na 19 musi być gotowe u promotorki. Po 8 latach od napisania pracy mgr trudno się piszę pracę na koniec studiów podyplomowych :))))

reklama
Hej kochane :)
Monila - wieelkie gratulacje :) Karolku witaj na świecie!!!
Przylanczam sie do chorujacych - ja juz mam zapalenie gardla i niestety antybiotyk :-( lekarka stwierdzila ze ani nic mocnego do ssania ani zadnych syropow mi nie wolno wiec lepiej antybiotykiem szybko zabic cholerstwo zanim zejdzie nizej. A brzuch mnie bardzo boli od kaszlu - dobreze ze w poniedzialek wizyta to zobaczy czy jest ok bo nie wiem czy to miesnie naciagniete od ciaglego kaszlu czy co gorszego.
My juz w Gliwicach spowrotrem, biegamy z Niko po lekarzach. To moje dziecko w tej chwili bierze taka ilosc lekow ze mnie to przeraza (inne od laryngologa na migdalki, inne od alergologa na astme). A wszystkie diagnozy dopiero beda potwierdzac. Nie wiem czy doczekam bez rozpakowywania sie do oistatnich jego wizyt - jak nie to B. bedzie musial zalatwiac.
Strasznie mecza te upaly :( ja nie daje rady nogi jak balony, cisnienie skacze - masakra.
Tez biore magnez 3x1 i raz mi sie skurcz łydki przytrafil, ale taki do przezycia - w poprzedniej ciazy mialam duzo gorsze.

Wczoraj skonczylam torbe pakowac do szpitala :szok: mam nadzieje ze sie nie przyda jeszcze. Kupilismy tez juz łóżeczko ale jeszcze nie doszlo. Juz prawie wszystko gotowe:-) Zostalo kupic wózek i poprac maskotki mlodego bo mamy tego troche. tesc zrobil nam półeczki nad łózeczko i nad wanienke na kosmetyki, wiec kącik mlodej juz zagospodarowany :)
Milego dnia i powodzenia na wizytach - hura u nas nie ma dzis upalu!!

Dzień dobry Kobietki:-)
Słońce zakonem więc pewnie będzie hica;-) Pora na poranną kawkę.
EwaK współczuję chorób, Twojej i Nikodem. Mnie przy kaszlu też bolał brzuch więc pognałam do ginka. Trzymaj się ciepło i dużo zdrówka. I pozdrów moje ukochane Gliwice, które pewnie najwcześniej zobaczę na Boże Narodzenie. Ja na opuchnięte nogi stosuję żel AA Therapy dla kobiet w ciąży i jest poprawa więc może sprobuj. Na allegro mozna tanio kupić.

Ostatnia edycja:
Akutan za Ciebie tezz 3 mam kciukasy:-)
Dzieki dziewczyny za wsparcie mam na 14 wizyte wiec odezwe sie pod wieczor bo wybieram sie jeszcze do rodzinnego bo choroba nie odpuszcza;/
Malgosia powodzonka w pisaniu pracy:-)
Ewa wspolczuje Ci choroby i tego biegania z malym miejmy nadzieje ze bedzie ok:-)
Dominic umnie tak jak u Ewy bez hicy z zachmurzeniem i opadami deszczu na reszcie bo tez mega ciezko znowsze upaly;/
co do wyprwki zamierzam sie ostro wziac sie za to zeby w lipcu miec juz gotowe wszystko bo jak maz pojdzie do nowej pracy nic juz nie kupie i nie zalatwie...mam nazieje ze w koncu dzis peszyjdzie posciel dla naszego synusia:-) No i troche sie stresuje wizyta bo dawni nie mialam usg poza tym ostatnio wyladowalam w szpitalu i ajkis schiz mi zostal...
ANkaaaaaaa mam nadzieje ze u was ok???????

a my w końcu jutro podpisujemy umowę kredytową w banku. Także myślę ze najpóźniej pod koniec przyszłego tygodnia odbiór kluczy i można rozpocząć jakieś prace remontowe. Więc ja teraz siedzę w kupowaniu podłóg kafelek itp. Wyprawkę dla małego pewnie będziemy kupować w połowie lipca :) Dlatego tak się cieszę że tu trafiłam i będę mogła skorzystać z waszych rad przy kupowaniu zaoszczędzi mi to czas :)

Witam się w ten chłodniejszy dzionek :-)
Trzymam kciuki za wszystkie chorowitki i napiszę tylko tyle, skoro Was juz dopadło to wstrętne choróbsko to z nim walczcie dzielnie i cieszcie się,że teraz a nie jak dzidzia bedzie wymagała poswięcen, a my z wiszącymi glutami nad nią, bez sił itp. :-D

WITAM LASECZKI !!!!!!!!!!!:-)
saga i akutan-powodzenia na wizytach!!!!!!!!!!!:tak:
Ja dziś muszę zapylaćdo szpitala do mojego gin.bo skubaniec źle obliczył mi dni zwolnienia i wczoraj odesłali mi z zakładu pracy zwolnienie poleconym do domku ,że muszą być dni do poprawy-masakra:wściekła/y:tak mi się tam iść nie chce ,że szok nie mam daleko ale samo chodzenie z rozwarciem i krótką szyjką to koszmar mam takie parcie na dole po 10 minutach chodzenia,że szok jakiś zresztą odległość kilku metrów pokonuje w żółwim tempie bo sie boję szybciej iść,taxówką nie pojadę bo tak mnie ostatnio w niej wytelepotało,że myślałam ,że facetowi zaraz urodzę na tylnim siedzeniu,no a mąż w delegacji:-(.
Myślę ,że jak wyjdę 45 min.wcześniej to w tempie żółwia jakoś tam dojdę .
Wcałej Polsce ma być dziś pięknie i cieplutko tylko nad morzem u mnie zaledwoie jest 14stopni a ma być max do 17:-(dali by chociaż z 22 :-D

reklama
Witam
Monilla wielkie gratki!!! i oczywiscie zdrowka dla was obydwojga, kurcze to juz drugo dwupak rozpakowany !!!1

Ja dzis mykam na wizyte u nefrologa, ogólnie to mam jakiegos lenia. I dzis tak patrze na mój brzuszej w lustrze to zatesknilam do mej figury sprzed ciazy, w zadna stara sukienke nie wejde :(( buuu. No niby fany ten brzuszek i wogóle, ale tak mnie jakos dzis wzieło.
Hmm tez musze pomysleć o spakowaniu torby do szpitala, narazie zamowilismy wozek, lozeczko juz jest i niektore rzeczy, ciuszkow juz mam chyba wystarczajaco. Pozostalo mi kupic jakies kosmetyki.
Wczoraj przeszlam sie do kumpeli ktora wpisalam sobie jako polozną, i z racji ze zgodnie z patronazami u cieżarnej po 26 tyg przysluguje mi raz w tyg słuchanie tetna plodu na detektorze :)), no to mi musiala zrobic hehehe. Udalo sie pieknie zlapac i posluchalam jak malej bije serducho, fajnie mocno

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry