• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Cześć Dziewczyny!!!!:)))
Ja jestem dalej na l4, mam do 13 czerwca i zastanawiam się czy nie wrócę do pracy, bo naprawdę mam wyrzuty sumienia, a czuje się ogólnie dobrze, tylko czasami jest mi słabo i wieczorami bolą plecki, kość ogonowa i czasami mam taki bardzo napięty brzuszek wieczorami, że aż mi ciężko!

Kupiłam dzisiaj persil sensitive gel bo widziałam, że polecacie!:) mam nadzieje, że ja też będę zadowolona!:)

Kupiłam też dzisiaj Małemu dresik w h&m, ale takie te babki beznadziejne, że jak odbezpieczała to porobiła dziury w całej bluzie, na szczęście szybko zobaczyłam i wymieniłam, wszędzie trzeba zwracać na wszystko uwagę, ostatnio też kupiłam ręczniczek kąpielowy z rękawiczką w lidlu bez rękawiczki bo ktoś ukradł!!! ale też udało mi się wymienić :P

Monila wszystko napisze jak będzie w domku :)))

reklama
Mucha musisz wyjasnic ta sytuacje poza tym wez zaswiadczenie od jakiegos lekarza jesli nie wierza ze bylas w domu ze akurat mialas wizyte z nimi trzeba hamsko bo oni tacy sa ;/
Karolinkaz niczym sie nie przerazaj i nie zalamuj kazde dziecie inne Twoje moze byc odwrotnoscia i nie spac:P
Lecem laski do pozniej :-)

leć sagaa i daj znać co i jak :)

karolinkaz
- pewnie będzie podobnie jak z okresem ciążowym zleci bardzo bardzo szybko

a85 - ja wczoraj w H&M kupiłam sobie podkoszulek biały i jak przyszłam do domu zobaczyłam na środku dziurkę normalnie masakra muszę jutro tam lecieć i wymienić.

witam !!
U mnie ciepło ale na szczęście bez upałów i oby było tak nadal bo taka pogoda odpowiada mi bardziej!!!
U mnie z wyprawką jakoś ociągająco!!:zawstydzona/y: Wiele rzeczy po bartku mam i czekają na pranie ale to koło lipca zrobie jak wróce z nad morza a resztę zbieram się kupić i jakoś nie mogę. Dzis poszłam do sklepu pooglądałam, poszukałam i co wróciłam do domu z malusią czapeczką :wściekła/y:bo na resztę nie mogłam się zdecydować- jakoś mi nic nie wpadło ciekawego w oko albo za dużo tego mają- sama już nie wiem czy może ja jakaś ciężka jestem w tej ciązy do kupowania !!!!?????????
Jakoś wiele innych spraw na głowie przytłacza mi myślenie o zakupach dla malucha ale jak sie zbiore to kupie wszytsko w jeden dzień :-D dam radę!!! torby do szpitala też jeszcze nie spakowałam nawet jeszcze nie kupiłam nic do niej!!! jakoś kiepsko mi z tym szykowaniem idzie - oby nic mnie wszcześniej nie zaskoczyło!!!

Dzisiaj moje dziecko z kaszlem wybrało się do przedszkola bo mu sie przypomniało, że ma przyjsc policja, straż i ratownicy medyczni no i jak on może to odpuścić i nawet potrafił sie wyszykować i zjeść w 20 minut i popedzać mnie do wyjscia a tak to -mu czasem cięzko w godzinę się wyrobić!!! och te dzieciaczki a jutro maja bal przebierańców - "wiosenna łąka"- no i mamacia teraz siedzi i wymyśla strój jakąs biedrone mu chyba zaraz wykombinuje bo najprosciej:-Dgorzej jak mały bunta zrobi i sie jutro tak nie ubierze!!!

biedroneczka dobrze, że napisałaś o tej położnej bo całkiem zapomnieałam a 26 tydz juz dawno minął a ja jeszcze do swojej nie dotarłam by złozyć zgłoszenie:zawstydzona/y:muszę jutro leciec bo ona tylko do 10 rano w gabinecie jest!
wogóle mam już dosc tej sklerozy ciązowej własnie okazało się ze zapomniałam hasła do inteligo wrrrrrrrrrrrr:wściekła/y:masakra!!! ciekawe kiedy sobie przypomne !!!
dobra zmykam jakis obiadek zarzucic a potem po młodego do przedszkola i po drodze poszukać bialych spodni bo mam wesel za 3 tyg i nie mam ochoty na sukienki!!!
powodzenia na wizytach i udanego popołudnia życze

Hello!

Mucha, to Ty chyba masz pecha do tych kontroli zus - owskich. Przerąbane. Ma nadzieję,że wszystko wyjaśnisz na swoją korzyść ofc.
Karolikaz, no niestety z maluchami tak jest. Tylko śpią jak nie wrzeszczą i jedzą. Trzeba się tylko modlić, żeby spały a nie wrzeszczały. :tak:
Saaga, powodzenia na wizytach:tak:
Agula, nie tylko ty jesteś w tej ciąży taka do kupowania:tak: Ja mam podobnie. Wydaje mi się, że z drugim dzieckiem jest inaczej, bo wiemy już na pewno co jest niezbędne natychmiast a z czym można poczekać. Także nie łam się.

Ja wczoraj kupiłam też polecany persil sensitive tylko dlatego, że pewnego wieczoru miałam okrutne bóle brzucha, ale mi przeszły razem z chęcią na pranie i prasowanie ciuszków, hehehe...

A85 nie szalej z robotą. Później będziesz sobie pluła w brodę, że nie wykorzystałaś czasu na odpoczynek jak mogłaś, bo przy maluchu będziesz w robocie 24h/dobę. Także odpoczywaj teraz póki masz czas. Robota nie zając...

I nie wiem co jeszcze :sorry2: Ale ile bym nie napisała, to i tak mam wrażenie, że jestem ignorowana, hehe;-) Jakoś nie mam siły przebicia na tym forum, buehehehe;-):-D

Maggie tego ci życzę.:tak: Ja nie mówię, że sama też nie mam takiej nadziei, tym bardziej, że wierzę, iż drugie dziecko jest przeciwieństwem pierwszego, więc mnie czeka teraz sielanka, cha cha cha :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry