a85
Fanka BB :)
Cześć Dziewczyny!!!!
))
Ja jestem dalej na l4, mam do 13 czerwca i zastanawiam się czy nie wrócę do pracy, bo naprawdę mam wyrzuty sumienia, a czuje się ogólnie dobrze, tylko czasami jest mi słabo i wieczorami bolą plecki, kość ogonowa i czasami mam taki bardzo napięty brzuszek wieczorami, że aż mi ciężko!
Kupiłam dzisiaj persil sensitive gel bo widziałam, że polecacie!
mam nadzieje, że ja też będę zadowolona!
Kupiłam też dzisiaj Małemu dresik w h&m, ale takie te babki beznadziejne, że jak odbezpieczała to porobiła dziury w całej bluzie, na szczęście szybko zobaczyłam i wymieniłam, wszędzie trzeba zwracać na wszystko uwagę, ostatnio też kupiłam ręczniczek kąpielowy z rękawiczką w lidlu bez rękawiczki bo ktoś ukradł!!! ale też udało mi się wymienić
Monila wszystko napisze jak będzie w domku
))
Ja jestem dalej na l4, mam do 13 czerwca i zastanawiam się czy nie wrócę do pracy, bo naprawdę mam wyrzuty sumienia, a czuje się ogólnie dobrze, tylko czasami jest mi słabo i wieczorami bolą plecki, kość ogonowa i czasami mam taki bardzo napięty brzuszek wieczorami, że aż mi ciężko!
Kupiłam dzisiaj persil sensitive gel bo widziałam, że polecacie!
Kupiłam też dzisiaj Małemu dresik w h&m, ale takie te babki beznadziejne, że jak odbezpieczała to porobiła dziury w całej bluzie, na szczęście szybko zobaczyłam i wymieniłam, wszędzie trzeba zwracać na wszystko uwagę, ostatnio też kupiłam ręczniczek kąpielowy z rękawiczką w lidlu bez rękawiczki bo ktoś ukradł!!! ale też udało mi się wymienić
Monila wszystko napisze jak będzie w domku
Mam w tym niestety wprawę, w poprzedniej ciąży też mnie skontrolowali
Wiele rzeczy po bartku mam i czekają na pranie ale to koło lipca zrobie jak wróce z nad morza a resztę zbieram się kupić i jakoś nie mogę. Dzis poszłam do sklepu pooglądałam, poszukałam i co wróciłam do domu z malusią czapeczką
bo na resztę nie mogłam się zdecydować- jakoś mi nic nie wpadło ciekawego w oko albo za dużo tego mają- sama już nie wiem czy może ja jakaś ciężka jestem w tej ciązy do kupowania !!!!?????????
Ale ile bym nie napisała, to i tak mam wrażenie, że jestem ignorowana, hehe;-) Jakoś nie mam siły przebicia na tym forum, buehehehe;-)