• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

MUCHA-gdzie ty się podziewałaś babo jedna??????????:-Dtyle dni Cię nie było ,że już się bałyśmy ,żę to coś przez te skurcze się stało.Całe szczęście ,że wszystko o.k a z zusem sobie poradzisz -trzymam kcuki:tak:

reklama
Ja juz po lekarzu nby nic groznego ale 40 zostawilam w aptece plus wizyta ale u gina 100 i tym sposobem w 2 h pozbylam sie 140;/ no trudno przynajmniej synusia sobie obejrzalam uslyszalam same pozytywy teraz tylko zeby chorobsko przeszlo i byle do nastepnej wizyty:-)

Dziewczyny powtorze dwa pytania co zrobic mezowi na 1 rocznice slubu znaczy sie jaki prezent albo cos???
No i jakie kosmetyki kupujecie do malenst lub juz uzywalyscie i polecacie????

Byłam dzisiaj odebrać córcię z przedszkola i kolega z jej grupy przygląda mi się i przygląda i nagle "Ależ Pani piękna", ja mówię dziękuję, a on "tylko czemu ma Pani taki duży brzuch?":-D

reklama
Szuszu - hahahahahaha :-) dzieci są przesłodkie!!!! rozbawiłaś mnie...
Sagaa - ja tam kiedyś pisałam,że kupiłam obraz z naszym ślubnym zdjęciem...czy się będzie cieszył to nie wiem,ale ja już wiem gdzie go powieszę... :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry