reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
WItaj Fikusowa 3 mam kciuki i czekamy na wieści:-)
Agulalaula daj znac jak cos będziesz wiedziec po lekarzu;-)
Nadzieja ja jestem jeszcze h w pracy, znowu miałam niemiłe starcia...;-(

Ja dzisiaj mam w miare wolny dzien, za to od jutra znowu młynek i pewnie bede wieczorkiem tylko zagladac :(... Oj Ty biedna - steresuja Ci tylko :( !!!!!!!!!!!!!!!! Nie daj się !!!!

Szykuje sobie właśnie obiadek ale nie wiem czy go zjem... Katastrofa, jestem głodna jak smok a mam muł w brzuchu feeee ... zaczyna się jazda ;)

Ostatnia edycja:
Mam to samo jesli chodzi o jedzenie.
Nom ostatnio tak duzo stresu ... na szczescie w czwartek sie dowiem co i jak, zaczne dzialac z paca itd...
Ja mam to samo z jedzeniem jestem głodna burczy w brzuchu a na nic nie mam ochoty...;/

Głupio z tym jedzeniem bo che jeść normalnie żeby Fasolce nic nie zabrakło, a tu takie przeszkody. Jakoś zjadłam ten obiad ale czuje sie teraz nie najlepiej - chyba troche poleże :)

Bede trzymać &&&& w czwartek za Ciebie !!!

PS. Tak wogóle to myśle jeszcze o mamie... mam nadzieje że sie trzyma !.....

cześć dziewczyny!
Ale miałam młyn w pracy po tym L4...Wszyscy coś ode mnie chcieli. Potem jeszcze na mieście byłam, na poczcie z pół godz postałam, aż mnie krzyż rozbolał. Potem w spożywczaku, gdy robiłam zakupy wysiadł prąd i musiałam czekać, aż zadziała :wściekła/y: Wróciłam do domu i ...zasnęłam. Moją pierwszą ciążową drzemkę uważam za zaliczoną.:-D
Jutro już usg (chyba sporo z nasz ma wizyty)!!

reklama
Ja prosto po pracy pojechal na zakupy i zobaczyc dom bo chyba bedziemy kupować. a za chwile idziemy do tesciowej na imieniy i prawdopodobnie powiemy jej o fasolece :)

Chyba także dołączę do tego grona bo ostatni okres miałam 6.11. Wizytę u lekarza mam w piątek więc pewnie czegoś sie dowiem.:)
fikusowa- to lecimy równo bo ja też ostatnio @ miałam 6.11 :)

kahaka i Oli.B- powodzenia jutro na wizycie, szybko dawajcie zdjecia i relacje:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry