Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Trochę spanikowałam i mąż po mnie przyjechał godzinę wcześniej, gin mnie troche przez telefon uspokoił, powiedział, że mam dzwonic jutro po południu to spróbuje mnie na wizyte wcisnąć. Wróciłam do domu przespałam 1,5h i teraz czuję się troche lepiej. Kurcze strasznie się martwię, chociaż kilka plamek sie pojawiło a teraz czysto, ale czy to normalny objaw? Mamy z dziećmi miałyście tak w ciąży?Tonya podobno w tym czasie to normalne ale zawsze etrzeba o zczaic przez gina nie stresuj sie bardziej, moze jutro wez urlop???i zobaczysz co gin powie jak sie uda wcisnac Cie do kolejki..3 mam&c<ściskam>:*Witajcie dziewczyny, a w szczególności nowe mamusie :-)
Pierwszy dzień w pracy i od razu po południu plamienie się pojawiło - stres mam teraz ogromny...Trochę spanikowałam i mąż po mnie przyjechał godzinę wcześniej, gin mnie troche przez telefon uspokoił, powiedział, że mam dzwonic jutro po południu to spróbuje mnie na wizyte wcisnąć. Wróciłam do domu przespałam 1,5h i teraz czuję się troche lepiej. Kurcze strasznie się martwię, chociaż kilka plamek sie pojawiło a teraz czysto, ale czy to normalny objaw? Mamy z dziećmi miałyście tak w ciąży?

, a także samej życzliwości od innych osób
:-)oraz...szybkiego i bezproblemowego porodu.