Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

. Bo by nie było TV i te sprawy, więcej miejsca i te sprawy
.Marcelinaa mi bardziej podoba sie ten nowy uklad
a pozwol ze ci cos zaproponuje - gdybys tak w tym pokoju co macie dla gosci urzadzila sobie sypialnie, gdzie staloby tez lozeczko i najpotrzebniejsze rzeczy dla malenstwa, a w tym w ktorym teraz mieszkacie, salon gdzie spedzalibyscie dni i tam spali goscie? ja tak wlasnie mam- w naszej sypialni gdzie teraz jest tez szafa z ubraniami i komputer bedzie stalo lozeczko( komp oczywiscie stad wyleci), a w duzym pokoju mam wlasnie taki ala salon gdize w dzien siedze, ogladam tv, jem b tam jest stol z krzeslami i tak w razie co spia goscie - to tylko moja mala sugestia moze warto pomyslec? ;-)
Marcelinaa, widzisz byłoby inaczej jakbyście korzystali z drugiego dużego pokoju, i nie traktowali swojej sypialni jak All in One. Bo by nie było TV i te sprawy, więcej miejsca i te sprawy
.
chyba mnie jednak nie zrozumiałyście