Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
. I nawet niech se tam będzie TV żeby Wam się tam lepiej siedziało...Marcelina -na sen i coś jeszcze![]()

dokładnie Marcelinaa, a w tym małym nie możecie zrobić sypialni, w waszym all in one zrobić docelowo pokój dla dziecka- zobaczysz, wózki, rowerki, foteliki, sriki, maty, milion zabawek... ja mam 4 pokojowe mieszkanie a nadal miejsca mam mało i ledwo jeden pokój wygospodarowałam dla Tymona. I nawet niech se tam będzie TV żeby Wam się tam lepiej siedziało...
w przyszłości- jeśli w ogóle będziemu tu jeszcze mieszkać.. w naszym sypialnianodziennym Pindzia bedzie miała pokój, my sypialnie w małym i dzienny w gościnnym z balkonem...

Oli, powiedz jeszcze, że sama jechałaś za kierownicą całą trasę do Gdańska, to będziesz moją idolką![]()
, oczywiście że sama kierowałam, sierściuch w bagażniku, Piter z przodu a tylne siedzenia zapakowane po sufit 
Co do naszych facetów to mój ma notoryczna manię wkładani mi do lodówki pustych talerzy i pustych papierków po wyciągnięciu ostatniego actimelka (widać sądzi, że do czegoś mogą mi się przydać), kupowaniu piątego pod rząd keczupu (bo w domu pewnie nie ma) i pralkę z białymi rzeczami zapuszcza dokładając tam np. ścierkę do podłogi (bo co będzie tak sama w koszu zostawać). Potrafi tez gapić się na pudełko z wielgachnym napisem "ryż" i wmawaić mi, że nie mamy w domu ryżu![]()

, no ale ja to Bob budowniczyOli.B nie sadze by ci sie chcialo wracac do Wa-wy, ja kiedys jak wybieralam kierunek studiow mowilam tylko nie trojmiast- nie znosilam go jakos, wybralam Olsztyn, jakos na 3 roku studiw poznalam mojego meza on z Gdyni, kiedy zdecydowalismy sie wynajac mieszkanie( bylam juz na 5 roku) w Gdyni , dorabialam troche w Gdansku i co 2 tyg na 2 dni jezdzilam do Olsztyna na zajecia i.... wtedy zakochalam sie w Gdyni i powiedzialam ze tu chcialabym w przyszlosci mieszkac i teraz tak jest jedna dizelnice dalej niz wtedy wynajmmowalismy kawalerke( nasze 1 wynajmowane mieszkanie)
już chcę wracać.... żartowałam
co raz bardziej mi się tu podobadziewczynki bylam w IKEI, kupilam materac, komode i regaly dla corci (maly bedzie po niej mial lozeczko i komode z przewijakiem), i zjadlam cos w tej ikeowskiej restauracji, teraz przyjechalam do domu i mnie na wymioty zbiera i brzuch boli.........buuuu
kuchnię w końcu mamMarcelina ja tam sama wszystko poprzestawiałam jak mój dziad tydzień mówił "zaraz", no ale ja to Bob budowniczy

naszego pokoju nie dam rady (za ciężkie) a wierz mi, dawno bym to sama zrobiła zamiast się z nim szarpać... ale mały pokój też cały poustawiałam :-)
a, że przy salonie fryzjerskim jest kosmetyczny to i tam sie zaczepiłam i zrobiłam sobie oczyszczanie twarzy, maseczkami, regulację brwi i takie tam :-) Od razu czuję się lepiej. Wydałam reszte moich pieniędzy, a nowych przelewów nie widać :-( miały byc dziś
A i wreszcie poprałam dzieciowe ciuszki, 5 pralek
teraz to wszystko poprasować. A ten persil to faktycznie ma piekny zapach i ubranka ładnie pachną :-)

Marcelina masz orzech do zgryzienia ale co kazda z nas by Ci dordzila i tak widzisz to na zywo i zrobisz po swojemu...![]()