• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Igasia, Taycia,one born every minute ogladalam raz i nigdy wiecej! Widzialam jak baba najpierw byla taka odwazna, ze nie chciala zadnych znieczulaczy a potem lekazy i meza blagala i szarpala, zeby jej dac zastrzyk przeciwbolowy. Wtedy bylo juz zapozno i darla sie jakby ja ze skory obdzierali. Ja najpierw pozbieralam szczeke z podlogi a potem zrobilam mental note: Brac wszystkie znieczulacze i to najwczesniej jak sie da!

Wlasnie dostalam list od poloznej ktora bedzie mnie odwiedzala przed i zaraz po porodzie. Malo, ze porod, ze lewatywy, ze cieknace cycki, porozrywane narzady, ze sie cala godnosc traci to jeszcze polozna FACET!!!:szok::angry: To jakis zart???:baffled: :confused:Czy oni chca zebym ja wiecej dzieci nie miala?? I jeszcze mi napisal, ze bedzie mial ze soba studenta i ze jak mi to nie pasuje to mam zadzwonic. Czy oni powariowali???? A gdzie jakas intymnosc po porodzie? :eek:

Tonya, ja prasowac nie cierpie, mama mi kazala! :-)

Kurcze brzuchol mam twardy jak kamien…

reklama
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry