Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
[/QUOTE]
za miesiąc kończy mi się ważność dowodu, więc odnalazłam na stronie e-urzędu mojego zajebi..... miasta wniosek, druknęłam, wypełniłam przeczytałam, że trwa to max 30 dni i zadowolona poszłam dzisiaj, nooo i się zaczęło 32 osoby przede mną, czas obsługi jednej min 5 minut, no to idę zapytać czy mogą mnie jakoś wcisnąć, bo ni dam rady 3 godzin wystać, to mi Pani powiedziała, że ona nic nie może przyspieszyć, bo wszystko idzie na bieżąco i że jak mi słabo to mogę pójść na spacer, a ona da mi późniejszy numerek w razie jakby tamten przepadł
no to się wepchnęłam i jakoś udało mi się ten wniosek złożyć i się okazało że dali mi termin na 22 sierpnia po odbiór dowodu
jedyne 2 mce muszę czekać, nie wiem jak pójdę do porodu, zarejestruję dziecko i załatwię resztę formalności, ręce opadają... muszę naskrobać jakieś pismo i zanieść, może uda się na nich wymóc, żeby dotrzymali terminu 30 dni zgodnie z informacją...anulek a nie masz paszportu w razie czego? ja dziekuje za takie przeboje ... ja juz sie naplamilam w tej ciazy i wiem jaki to stres. 3mam kciuki zeby wszytsko byo ok
![]()