• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Jestem, jestem...;-) no fakt powinnam wziąć od którejś numer, bo nie mam:zawstydzona/y:

Sytuacja się uspokoiła. Poszłam spać. Dzsiiaj od rana było ok. Po południu zaczęło się znów, ale prysznic pomógł. Więc myślę, że to tylko fałszywe alarmy. Choć jak jeszcze jutro mi się to zdarzy to zadzwonię do gina, bo dziwne to dla mnie. I nie ważne czy leżę czy siedzę, chodzę...

Mimo, że pewnie będzie Ci mucha ciężko- studia bym skończyła.

Od jutra i ja biorę się za pranie ciuszków, ale 6 pralek maggie mnie osłabiło...

reklama
karolaola, to weź kogoś numer w razie W, mam nadzieję że przyda się na porodówce dopiero za minimum 3-4 tygodnie :).
I zależy co dla kogo jest skończeniem studiów, mgr to jedno, ale ja mam jeszcze małą chrapkę na doktoranckie, tylko że nie mam czasu ani chyba takiej determinacji ? no ale nie pogardziłabym doktorem :-D

matko dziewczyny jak mi sie chce pic - alkoholu...... :szok:
a zakupilam sobie na"pozniej" zestaw 6 drinkow sobieskiego kazdy inny smak w biedronce byly w promocji... teraz chyba kusza mnie!!

mucha - ja również jestem za studiowaniem ! Napewno nie bedzie Ci łatwo ale przecierpisz i bedziesz miala z głowy, a jak się przerwie to faktycznie później się nie chce !

karolaola miło że się odezwałaś - martwiłyśmy się ! Dobrze że wszystko oki :)

Tak na marginiesie to ja też musze sobie od któreś z Was wziąść numer bo nie mam a już coraz bliżej ... :)

mucha - kobieto ty masz turbodladowanie wiec nie widze ciebie siedzaca dwa lata w domu z dziecmi i tonaca w pieluchach i obiadkach - zwariujesz zabijesz męża i teścia i bedzie trzeba ci paczki do pudla wysylac. A tak masz czas na studiowanie lajtowe w miare bo zaocznie a bez pracy (o ile dwojka dzieci malutkich mozna nazwac "bez pracy":-D) Jeszcze sponsorowane :) Bedziesz marzyc o tym zeby sie ubrac, wymalowac i wyjsc z domu na caly dzien i niech sie pan mąż bądz babcie martwią - i bedziesz miec dobry powóde. Do tego dobra motywacja zeby dojsc do siebie po porodzie :-D Potem sie dobijesz jak bedzie praca, dzieci i szkola. - z dwulatkami i trzylatkami nie jest wcale łatwiej!
karola - dobrze ze sie odezwalas - lepiej to sprawdz bo moze sie sie szyjka rozwiera.

reklama
karolap, witaj w klubie :-) M. ostatnio zapytal mnie, co ma mi przyniesc na porodowke, kwiaty, balony, czy inne *******y, a ja mu na to, ze pol litra wystarczy :-D Normalnie to ja nie pijaca ale po tych 9 miesiacach emocji to bym nie pogardzila!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry