Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
dopiero jak kazała się rozebrać i na fotel usiąść to nim usiadłam ujrzała nóżki między moimi nogami
i wtedy z panikowała, tel do dr i krzyczy "dr szybko pośladki szybko!!!!!" i od razu 20 osób się znalazło wokół mnie, wszystko się działo tak szybko, podali nartkoze i od razu zaczeli ciąć, po kilku minutach mała była na świecie (musieli ją wciągnąć do brzucha z powrotem i dopiero na zewnątrz) oj do tej pory emocje trzymają jak tylko sobie przypomne, a i wiecie że moja Julka nadal z tymi nogami dryga? w nocy jak do nas przychodzi spać to nie miłosiernie rozpycha swoimi stopami, dość bolesne to jest, chodzi na balet i akrobatykę powietrzną, mimo że jest malutka i chudziutka to w nogach ma takiego powera ze szok.
... dopiero jak kazała się rozebrać i na fotel usiąść to nim usiadłam ujrzała nóżki między moimi nogamii wtedy z panikowała,
![]()

i mają ! i pani poinformowała mnie że od zeszłego tygodnia mają też jakiś nowy specyfik podawany dożylnie który skraca poród , łagodzi skurcze i że jest niby bardzo dobry. Czy któraś wie co to za nowość? bo pani nie podała mi nazwy leku...
. Ale wiem, że życie jej zweryfikuje kilka poglądów nt. macierzyństwa, czy też wychowywania. Wtedy będę mogła jej wytykać
. A już pisałam, pamiętliwa jestem niemiłosiernie, więc co się odwlecze to nie uciecze