Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mi się chciało jak nie mogłam (zagrażające poronienie) a teraz juz moge, to mi się nie chceBishopka - chcialo sie wtedy i chcialoby sie dalej a tu ni h**anie wolno
![]()
wiec mówie, ze nie moge, ale i mój chyba by nie mógl (przynajmniej tak kiedys mowil) balby sie małego walic po głowie 
co za słowo 
Z Tobą to nigdy nie odbuduję w ciąży dobrego samopoczuciaAleś Ty głupia i do tego jaka zazdrosna![]()
.
), po 2. nie lubię tarmoszenia za cycuchy vel jamniczki
.PRZYBIJAM PIĄTKĘ JA MAM TAK SAMO :-( nie mogę od około drugiego mieś.ciąży czyli prawie całą ciąże a ciągle się chce ,mój teraz nawet gdybym mogła to by się bał .Ostatnio się śmiał,że jakby mnie teraz "puknął"Bishopka - chcialo sie wtedy i chcialoby sie dalej a tu ni h**anie wolno
![]()
to na miejscu bym urodziła 

zamiast madrzec, to glupieje. Ostatnio nakładałam sobie loda do miseczki i zapytałam sie go "chcesz loda?", a ten z wielkim usmiechem na twarzy odpowiedział "jasne, ale co, teraz ? "
powiedziałam mu, ze jak sie mały nie urodzi do 03.03 (stary ma urodziny) to kupie mu sztuczna wagine