Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Oli a gdzie był Twój małż jak malowałaś to łóżeczko??? normalnie nie mogę....!!!!!!!!!
Oli daj psu wodęSpał do 11.00 potem wstał, napił się kawy, przyszedł na balkon (jak malowałam) zapytał czy mi tu nie gorąco, odpowiedziałam że gorąco. Chyba liczył na inną odpowiedź bo wyszedł nic nie odpowiedziawszy. Siadł na facebooku, poszedł z kundlem i wziął dziecko do zoo. Nie wiem po jakiego h...a jak o 12.00 on zasypia. Efekt, zadzwonił z zoo jak się rozkłada wózek do spania (dziecko 2 lata a on nadal tego nie wie), czyli młody w samochodzie usnął. Jest 13.36 mały nie jadł obiadu, nie zabrał mu ani pampersów na zmianę, ani ubrań... No tatuś, głowa k.....a rodziny. Sierściuch na balkonie ledwo zipie, bo wody nie ma ale ja mam to w dupie do domu go nie wpuszczam, a wody nie nalewam bo to nie mój kundel.
Szuszu jakieś zacieki się porobiły i ogólnie wygląda jak ze śmietnika
ale mam dzisiaj lenia
od rana gonie M do sprzątania i robienia obiadku a sama siedzę przed kompem i nadrabiam BB
jejku na prawdę się ciesze że jest taki silny oby tak dalej 

to postanowiłam że palcem nie ruszę i niech sam swoje 4 litery ruszy bo to się skończy tak że ja urodzę i będę w szpitalu a on w panice będzie sprzątał
jeszcze tego by brakowało żebym musiała coś malować.no u mnie też jest jeszcze zdziwienie, że chodzę nie zadowolona, zła i płaczę non stop....:-(Szkoda słów. Wygląda na to, że jak same czegoś nie zrobimy, to już nikt za nas tego nie zrobi. Przed chwilą dzwonił mój M. i pyta się mnie co jestem taka wkur..., kurcze, a niby jak nie mam być![]()
Tak, papierem ściernym.po prostu no comments.....
a zeszlifowałaś wcześniej to łóżeczko? bo widziałam,że mój coś takiego robił przed malowaniem...

mój zawsze się głupio pyta " kochanie jesteś zła na coś " no kurcze ja sama meble przestawiam i łóżeczko złożyłam bo on na ryby jeździ i ma jeszcze takie głupie pytaniato postanowiłam że palcem nie ruszę i niech sam swoje 4 litery ruszy bo to się skończy tak że ja urodzę i będę w szpitalu a on w panice będzie sprzątał
jeszcze tego by brakowało żebym musiała coś malować.