Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
BishopkaWitam sie i ja.
Dzis jeszcze leniu****e ale od srody mam zamiar robic porzadki, mycie okien itp., choc nie wiem czy mi małżon pozwoli. Pobolewał mnie brzuch przez weekend, a ten sie zeschizował i omal nie urodziłam w nocy przez niego ;-) zwyczajnie poszłam oddac mocz do porcelanki, cisza, spokój, więc sie zamysliłam, a tu nagle delikatnie otworzyły sie drzwi od wc i głos meza " a co ty tu robisz?"malo nie wpadlam do muszli (me wielkie gabaryty zatarasowaly do niej wejscie) i odpowiedzialam
szczam!!!
, a wlasciwie wywrzeszczalam. Facet, ktorego normalnie nie mozna dobudzic zestresowal sie sikaniem nocnym
![]()

Ja nawet jak spod prysznica nie wychodzę godzinę to mój nie zawleczę się żeby sprawdzić
Ma mnie wieźć do szpitala jak coś i wczoraj mała mi nogę wywaliła i zaczęła nią przesuwać co bolało jak choleeera i zaczęłam stękać z bólu a ten biedny nie wiedział co robić siedział z otwartą gębą i jak to potem stwierdził czekał na rozwój sytuacji
Mówił, że zaczął się rozglądać pode mną czy jakaś szmata nie potrzebna
Mój M zaczął się z niego śmiać a ja nie wiedziałam o co chodzi
Ale śmiesznie musiało to wyglądać
Coś w tym rodzaju pewnie
Witam sie i ja.
Dzis jeszcze leniu****e ale od srody mam zamiar robic porzadki, mycie okien itp., choc nie wiem czy mi małżon pozwoli. Pobolewał mnie brzuch przez weekend, a ten sie zeschizował i omal nie urodziłam w nocy przez niego ;-) zwyczajnie poszłam oddac mocz do porcelanki, cisza, spokój, więc sie zamysliłam, a tu nagle delikatnie otworzyły sie drzwi od wc i głos meza " a co ty tu robisz?"malo nie wpadlam do muszli (me wielkie gabaryty zatarasowaly do niej wejscie) i odpowiedzialam
szczam!!!
, a wlasciwie wywrzeszczalam. Facet, ktorego normalnie nie mozna dobudzic zestresowal sie sikaniem nocnym
![]()
No jak to jaka? Szczekająca, ;-)
no tak, ponieważ mam nie ustającego focha to zapomniałam wszystkie techniki 

Nadzieja rozumiem, że chcesz tym myciem okien przyspieszyć sobie wyjazd do szpitala ;-) gdzie te łapy do góry![]()
a jak się przyśpieszy to nic nie szkodzi! Nie moge całymi dniami leniuchować bo mi się strasznie przykszy jak tak siedze :-( a tak jestem zajęta i doła się nie łapie... :-)