mucha_nie_siada
Fanka BB :)
agulalula, doceniam, mega doceniam, nie wiem jak to wyrazić słowami ;-). Myślisz, że Dominic zafunduje jakąś wypas nagrodę?
Nadzieja matką głupich :-)
Nadzieja matką głupich :-)Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nadzieja matką głupich :-)

Normalnie zywy, rzacy kon w malym, przydomowym ogrodku w miescie! Bosssze, gdzie ja mieszkam? 
Kurcze ile Wy piszecie, szok;-) My właśnie odpoczywamy i wcinamy pikle w sosie pomidorowym. Normalnie ciągle jestem głodna.. M. dzwonił i dzisiaj też będzie o 23:-( Zastanawiam się jak tam Ewa, jak myślicie tuli już swoją Córcie? Jak tak patrze na Wasze suwaczki, to jesteście już bardzo blisko, a mi się wydaje, że jestem w szarej d...
nadzieja, 3 razy patrzylam na twoj suwaczek i nie wierzylam. Ze ty jeszcze dajesz rade tak szalec z porzadkami!?
A ja siedze w lozku i slysze rzenie konia i mysle ciaza mi na glowe padla! Patrze przez okno i nie wierze. Sasiedzi maja konia w gorodkuNormalnie zywy, rzacy kon w malym, przydomowym ogrodku w miescie! Bosssze, gdzie ja mieszkam?
![]()

hehe ozdoba ogrodu musi być