• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Maggie a masz ju to imie jakie wam sie podoba obojgu bo nie jestem na bierzaco:-)
Annka ciezko stwierdzic decyzje musisz podjac z mezem sama ....
Anulek widzisz tak nam graja te hormony porazka jakas;/Borys juz niedlugo bedzie z Wami na pewno;-)

reklama
a ja mam dziewczęta pytanko:
przez praktycznie całą ciążę miałam ładną cerę bez krostek, ładniejszą niż przed, i to samo włosy- błyszczące, zdrowe, gęste choć jakby mi pociemniały a od jakiegoś tygodnia mam pełno krostek i syfków no i łupież... też tak ma któraś? czyżby to zmiana poziomu hormonów przed rozwiązaniem?

Saga ja już czasami to nawet nie wiem jak sobie samej porządek w głowie zrobić bo mnie takie debilne jakieś myśli nachodzą, że jakbym w ciąży nie była to bym się sama znokautowała:tak: najgorzej jak człowiek samemu sobie na nerwy działa:-)
No i to oczekiwanie mnie przytłacza, mój K za 3 tyg płynie w kolejny rejs i chciałabym żeby choć chwilkę pobył z nami w domu, a jak jemu będzie ciężko jak będzie musiał zostawić takiego kurczaka małego to nawet nie mogę ogarnąć, aaaa no i jest jeszcze opcja, że przenoszę i wtedy nawet Go nie zobaczy:-(

Anulek wiem w 100% co czujesz... mega mi przykro ze taka prace ma Twoj K.. ja tez czasem bym sie znokautowala...;-)
a mnie coraz mocniej boli brzuch na @ ....i wlasnie zajadam sie pysznym ananasem....
a ciekawe jak Igasia i co tam u Mlodam...???

Dla mnie wygodniej byloby urodzic w białym ale tutaj nie chodzi o moja wygode a dobro dziecka i raczej pojedziemy do Wawy. Pisałyscie ze musicie zrobic badania do cc, mozecie napisac jakie?? ja o badaniach nic nie wiem, nic mi nie powiedzieli.
Flower wydaje mi sie ze to od hormonow.

reklama
Jak ja zazdroszczę Wam wszystkim, które znacie daty porodu:-) To chyba jedna z moich największych obaw - nie wiedzieć, kiedy się zacznie!!!

aanka84 - chyba macie rację z tą Wawą - dla maluszka może być bezpieczniej. Będę trzymała za Was mocno kciuki!

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry