Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
To wszystko wyjaśnia a już miałam powiedzieć że minęłaś się z powołaniem w kwestii pracy...;-)
ale fakt że medycyna i takie studia są czasochłonne, kasochłonne i najlepiej zacząć je za świeżej pamięci kiedy nie ma się jeszcze całego domu na głowie i 1001 problemów... Masz dopiero dwadzieściakilka lat a wiesz że lekarze pracują łoooo prawie do starości
to nie policja (kryminalna) że 40 lat i emeryturka;-)susumali więc zobaczymy któremu z dzieciaczków bardziej się spieszyło. Dla mnie 39 tydz byłby ok;-)

albo najlepiej w 40.tygodniu, miedzy 16 a 19.08 (15.08 nie, bo swieto, we wtorek rodzilam wiec lubie, a 20.08 to juz weekend, to tez nie chce)..ale koncert zyczen, co?

i teraz nie wiem czy to wody delikatnie się sączą czy zwiększona wydzielina (przez cała ciąże miałam sucho) a z drugiej strony się pocieszam że mi jeszcze nie chlusło jak z wiadra ( z JUlką tak miałam) i mam nadziej eprzetrzymać do poniedziałku

z wyjsciem do wc oczywiscie....