• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Dominic, cieszę się, że Dominik ładnie przybiera i w ogóle w tak dobrym stanie jest:-) Rzeczywiście pielęgniarek w większości szpitali trzeba pilnować..nie rozumiem tego, bo to bezbronne dzieciaczki są..
Cookies, rodzisz jak nic:-) Spiesz się lepiej, bo znowu możesz mieć problem ze zdążeniem:-D
Mucha, dobrze że pojechałaś. Ja też tak sobie ostatnio pomyślałam, jak nie pojadę i coś się stanie to nigdy sobie tego nie wybaczę. No i dobrze, że z Tymkiem wszystko ok;-)

A ja wreszcie zaliczyłam seksik:-) Jupi:-D

reklama
Blacberry- świetny opis rodzinki..uśmiałam sie:)
szuszu- i jak seksik...udany :D Napewno :) Czop potem wypadał, jakies plameinia, skurcze??

A czy wasi faceci zwrocili Wam uwage ze tam w srodku jakos inaczej jest..u nas po wczorajszych przytulankach i potem jak zaczałam plamic to P. ze w srodku jest inaczej..jak to okreslil ze wszytsko jest niżej

Blacberry- świetny opis rodzinki..uśmiałam sie:)
szuszu- i jak seksik...udany :D Napewno :) Czop potem wypadał, jakies plameinia, skurcze??

A czy wasi faceci zwrocili Wam uwage ze tam w srodku jakos inaczej jest..u nas po wczorajszych przytulankach i potem jak zaczałam plamic to P. ze w srodku jest inaczej..jak to okreslil ze wszytsko jest niżej

Devi, były lekkie skurcze, ale czopa nie ma, bo to co wypływa to chyba nie czop,a hmm...sperma;-) A no i seksik udany, tego mi było trzeba:-D

Pytałam swojego czy tam jakoś inaczej jest i mówi że chyba nie;-)

Ostatnia edycja:
seksoholiczki! :-D ja mojego chyba nie namówię cykor straszny!
blackberry - się uśmiałam ale coś w tym opisie rodzinki jest że każdy najmądrzejszy, każdy najlepiej wie itd.
cokies - jeszcze drzemasz czy już na porodówkę pędzisz?;-)

Zboczone baby ;-):-p:-D
U mnie bez sexu, mój "dzielny" żołnierz się boi :-D
Sagaa, Malinowa wielkie gratulacje !!:-)
A Dominik, to niezły żarłok się robi :-) ale to dobrze. Dominic, u nas w szpitalu to jak dzieci sa z biegunką to podają im kisiel tzw. gorący kubek :szok: z cukrem itd. Mleko modyfikowane stoi zrobione w lodówce i podgrzewaja w mikrofali :szok: także jak widac słuzba zdrowia wszedzie ma wsio w dupie. Obyście jak najszybciej wyszli z tego szpitala.
Mucha, Ty jestes nie do zdarcia, ale to juz wiesz, wiemy :-) dobrze, ze chociaz mlody ma nad Toba kontrole i potrafi Cie do czegos zmusic (choc nie jest mile czekac na ruchy) :-) A Tomka, to powinnas przestac w koncu nianczyc, po co Ci trzecie dziecko ?? Podkrec śrubke to i zrobi wszystko dobrze- wiem co mowie :cool2:zarządzanie z mlekiem matki wyssałam:happy2:
Flower, termin moze i mam blizej ale urodze chyba w grudniu :-D nie czuje nic a nic, procz wielkiego nerwa na bycie w ciazy.

Malgo- jak to sie nie da przbic jak tu ostatnio taki spokój??
Bishopka- u ciebie wciaz cisza?? Zadnych twardniej brzucha, lekkich skurczy??

To kto chętny na tytuł honorowej sierpniówki??

reklama
Malgo- jak to sie nie da przbic jak tu ostatnio taki spokój??
Bishopka- u ciebie wciaz cisza?? Zadnych twardniej brzucha, lekkich skurczy??

To kto chętny na tytuł honorowej sierpniówki??
Devi, twardnienie brzucha i skurcze przepowiadajace mam od 3 m-cy :-D Juz powoli zaczynam miec dosc, a dzis do tego wszystkiego jest poprawa w moich gosciach dowcipnych- ubrałam spodnie podnoszac noge do góry (zawsze robilam to na siedzaco, bo tak spojenie dawało) :-D Grzesiek moj twierdzi, ze urodze w srode 03.08, bo on ma urodziny :-) Jesli to bedzie prawda, to z radosci oddam mu sie nawet na porodowce- do srody juz niedaleko :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry