Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
(tekst porównujący faceta i psa - genialny)
Znajdź nam ładne mieszkanie 

Rodziłam tam (bez fajerwerków
) i chciałam rodzić(bo wiem jak jest = wygoda), ale teraz się boję? Słusznie?
Ale lepiej wytłumacz się z odczuć !
Co do szpitala to bym chyba nie zaryzykowała pobytu tam...Marcelina narobiłaś mi smaka na to ciasto - u nas w domu nazywa się to "domek" i dziś zadzwoniłam do Taty który ma w sobotę urodziny i powiedziałam że jestem w ciąży i nie może mi odmówić i niech po wielu wielu latach zrobi domek :-) więc do soboty nie mogę urodzić![]()

a są, i co?Ciasto wyglada smakowicie a ja kocham twarog i chcialam sprobowac ale tam sa surowe jajka??![]()
ja mam to gdzieś, a snickers, a "palce lizać", a "3 bit", jest masę ciast z utartym jajkiem, jakoś mnie to nie rusza- aczkolwiek rozumiem że kogoś może 

. Dla mnie dobrze, nie chcę jeszcze rodzić. Ale jak przenoszę to się wścieknę
. Co do szpitala, to ponoć 'najlepszy' (HA HA HA!), i najbliżej mnie, i wiem co i jak, i jeszcze pracuje tam lekarz od USG (jakby to coś miało pomóc), i położną jest córka znajomej (jakby to coś miało pomóc)... I czuję, że jakbym zaczęła tfu tfu rodzić w ciągu 48 h, to bym biegała z jednego końca mieszkania na drugi i panikowała że nie wiem gdzie chcę rodzić
.