Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przesadzam wiem, ale ja jestem z tych co to najlepiej wszystko robią i tym bardziej ciężko...
Nikt mi nie powie już, że to tylko chwilę szczypie
Witajcie!:-)
Czytałam Was, ale z czasem na odp marnie.
U nas troszkę zmian. W pon wracam do pracy i psychicznie siadam. Chcę też wszystko przygotować i przeszkolić moich zastępcówPrzesadzam wiem, ale ja jestem z tych co to najlepiej wszystko robią i tym bardziej ciężko...
Wędzidełko podcięte i widać efekt choćby w piciu z butli- nie wymyka mu się. W ślinieniu mniej. Ale co się nacierpiał biedaczekNikt mi nie powie już, że to tylko chwilę szczypie
Dzisiaj mały obudził się z gorączką i w południe było 38,3 podałam panadol i spadła- lekarka stwierdziła, że zęby, oby nic innego.
No i dostaliśmy skierowanie do alergologa, a tam listę badań do wykonania oczywiście żadne z nich nie jest refundowane. I w tym mamy na 20 alergenów-160zł, a ja nie wiem czy ma sens takiemu maluchowi wykonywać to? No ale póki nie mamy wyników mleko 100% płatne.
Pierś już u nas sporadycznie jest, bo mały budził się w nocy co 1,5h, a przy powrocie do pracy to za często. I wczorajsza noc super- pobudka o 22, ale mleka nie chciał- zmieniłam boczek i zasnął bez pomocy o 1.30 mleko- zasnął ponownie sam (nie przy butli) i o 5.30 cycek.
Uciekam, bo woła, zajrzę wieczorkiem !

Co oni chcą z tych wyników wyczytać, przecież coś małego uczula i musi dostać specjalną mieszankę.
I to nie dlatego, że mam jakąś okropną pracę, ale dlatego, że muszę się rozstać z moim maluchem. Zostawiam go z dziadkami, ale to dla mnie niewielkie pocieszenie, bo przecież nikt nie zajmie się nim lepiej niż ja!
Dodam, że to mój pierwszy macierzyński - może tutaj pies pogrzebany
Tak bardzo chciałabym być przy nim jak będzie zaczynał raczkować, stawiać pierwsze kroki, a nie mogę sobie na to pozwolić.
Szymus chory... dzieki Bogu zadnego zapalenia nie ma,ale ma bardzo silny katar i przez to bidulek kaszle.... egh.... tak mi go zal,ze szok!:-(
Oni powariowali!!