Pflaume
Szczęśliwa Mama :)
Tonya, jaki gapcio.. Arturek po prostu wi, że kobietą się ustępuje ;-)
Kasia, się nie daje, jak moi siostrzence Jej coś zabierają to ich bije. Nie raz czym popadnie, co ma pod ręką. Raz oderwała nasza pudliczka szczebelkiem, choć z reguły Kasia Ją uwielbia (że wzajemnością) zawsze się do Niej tuli, całuje i bawi się.
Jeszcze trochę i się "rozpakujesz" ;-)
Kasia, się nie daje, jak moi siostrzence Jej coś zabierają to ich bije. Nie raz czym popadnie, co ma pod ręką. Raz oderwała nasza pudliczka szczebelkiem, choć z reguły Kasia Ją uwielbia (że wzajemnością) zawsze się do Niej tuli, całuje i bawi się.
Jeszcze trochę i się "rozpakujesz" ;-)
Ostatnia edycja:

nie dopytałam, ale dzisiaj kupiłam i jutro zrobię syrop. Ja właśnie myślałam o takiej nie ciążowej kurtce, ale coś mi się wydawało, że ogólnie będę musiała wziąć większa. A może uda mi się tak jak piszesz kupić o takim kroju aby była dobra i za rok! Mówicie, że wyprzedaże po świętach są... w takim razie poczekam!
No ale znacznie przystopowałam i teraz wychodzę jak się dobrze czuję i często tylko dreptamy bez wózka wokół bloku. Wiem, że nie służą mi podejścia pod górkę, więc jak chcę iść poza osiedle to muszę mieć auto.
kupuje na początku tygodnia- w sumie to w niedziele kupiłam z nadzieją, że do końca tyg będzie a tu d*pa...