Pflaume
Szczęśliwa Mama :)
Tonya, no teraz to już musisz przystopować :-) Odpoczywaj ile się da bo później będziesz bardziej aktywna przy 2 Maluchów ;-)
Moje samopoczucie raz lepsze, raz gorsze. Wyniki, hm.. jeszcze nie robiłam bo nie mam kiedy. Po nowym roku już zrobię.
Co do sanek, to nie powinny dziewięć -
chyba. Moje z dzieciństwa nie rdzewiały, mam je do tej pory.
Karolaola, może przyjdą w następnym tygodniu.
Mi lekarz zabronił w ciąży miodu bo ma coś tam takiego w sobie co może szkodzić. Nie pamiętam co..
Znam to, Kasia też mi zawsze pod żebra wchodziła i kopała.
Moje samopoczucie raz lepsze, raz gorsze. Wyniki, hm.. jeszcze nie robiłam bo nie mam kiedy. Po nowym roku już zrobię.
Co do sanek, to nie powinny dziewięć -
chyba. Moje z dzieciństwa nie rdzewiały, mam je do tej pory.
Karolaola, może przyjdą w następnym tygodniu.
Mi lekarz zabronił w ciąży miodu bo ma coś tam takiego w sobie co może szkodzić. Nie pamiętam co..
Znam to, Kasia też mi zawsze pod żebra wchodziła i kopała.

, czym Ty się martwisz młoda jesteś tylko się cieszyć!
płakał strasznie, ale jak dał się uspokoić to było ok. Guza za bardzo nie ma, ale co chwilę chodzę i sprawdzam czy nic mu nie jest i oddycha... 

To jest na pewno konsekwencja tak szybkiej kolejnej ciąży, mięśnie dostały już za pierwszym razem a teraz są słabe, ale można wszystko wyćwiczyć ponoć, tylko lepiej zawczasu niż po porodzie.
I raczej są to wszystkie przygotowania do Świąt jakie zamierzam zrobić...wczoraj byłam u gina, szyjka się skraca więc muszę odpoczywać więcej i z reszty przygotowań jestem rozgrzeszona ;-) Wyszły te moje spacery z sankami....