• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Karolaola - czytalam,ze sie odnawia,ale mam bardzo dobrego lekarza i bardzo czesto chodze do szpitala,wiec jestem pod dobra opieka - dzieki Bogu!!!!!
Szymcio chodzi na pol etatu.. tylko w poniedzialki i piatki zebym miala czas mieszkanie ogarnac :tak: a taki dzikus jest,ze ja przy nim normalnie wysiadam :-D:-D:-D dwojke da sie ogarnac...najlepiej jak uda sie,ze spia w tym samym czasie to miodzio... poczatki sa najtrudniejsze... mi juz nawet dobrze idzie zajmowanie nimi dwoma :-) kupilam inhalator i od dwoch dni go inhaluje... kaszle juz coraz mniej ... ufff...

U Nas Szymon goraczkowal dwa dni...poduszke mial we krwi... ale nowych zebow nie widze... :baffled: mamy komplet 1,2,4 i chyba piatki teraz ida...

Pozdrowienia!

reklama
Taycia, po Twoim przypadku od razu widać, że nie można bagatelizować…

Mam nadzieję, że Szymuś niczego nie podłapie w żłobku i Mikusiowi przejdzie.

Uważajcie na siebie :-)

Karolaola, mi lekarz kazał odstawić wit. D jak Kasia miała 12 miesięcy…

O kurczę, aż mnie oko za szczypało… Jak dobrze, że nosze okulary zawsze to jakaś ochrona dla oczu ;-)

Biedaczek :-( U Kasi czasami jest bez płaczu czasami z płaczem. Ogółem mamy już 10 ząbków: wszystkie 1 i 2 i dwie 4 na górze. Chciałabym żeby reszta już wyszła szybko i bez boleśnie.

Ostatnia edycja:
Nie było mnie kilka dni, bo chwilowo nie miałam neta...ale już się melduję :-)

Taycia wiedziałam, że było poważnie z tym okiem, ale nie myślałam, że aż tak :szok: Jak to dobrze, że trafiłaś pod opiekę lekarską na czas i że oko się goi. Fajnie, że tak optymistycznie piszesz o ogarnianiu dwójki...to mi dodaje sił :-D

Pflaume musisz mieć ciężkie przejścia za sobą, jak po tylu operacjach jesteś...mam nadzieję, że z Twoim aktualnym stanem zdrowia się wszsytko wyjaśni i da się to wyleczyć. Byłaś na tym wymazie?????

Flower fajny ten żłobek macie, a mała chyba dużo zyskuje przebywając tam, pozazdrościć :-)

Karolaola współczuję tego bolesnego ząbkowania, oby mu wyszły wszystkie jak najszybciej. Ja się już ogarniania dwójki dzieci wcale nie boję, nastawiłam się bojowo i teraz już tylko czekam :-D;-)

Tonya, fakt mam...

Nie byłam na wymazie bo dalej jestem przeziebiona i chce się podleczyć. Codo gardła nie boli, ale mam dalej strasznie czerwone :-( To tego przez katar mam cały czas wrażenie, jakby coś mi spływało do gardła, blee...

A Ty jak się czujesz? Coraz bliżej... Wyprawka skompletowana i torba spakowana?

hejka
ja tez chora, w piatek bylam u lekarza, dostalam antybiotyk bo przeziebienie meczy mnie juz miesiac wlasciwie a kaszel mam paskudny, na szczescie nie poszlo nigdzie na pluca czy cos

sluchajcie czy to mozliwe by dziecko w wieku 16 miesiecy mialo kolki jak wczesniej nie bylo?- pytam bo Maja od jakiegos czasu dosc czesto wpada w straszny placz wieczorem przewaznie o tej samej godz, czasami trwa to ok 30-40min...

Pflaume dzięki, że pytasz. Generalnie czuję się dobrze. Już się nie stresuję tym, że urodzę za wcześnie więc wróciłam do spacerów i nieco większej aktywności i paradoksalnie to mi dodało energii :-) Torba jeszcze nie spakowana, ale zakupy już zrobione. Wyprawka została po Arturze, więc tylko kilka drobiazgów dokupiłam. Zdrówka życzę i tego żebyś jak najszybciej się wykurowała.

Karolap też myślę, że to nie kolka, bo układ pokarmowy Twojej córki już dawno jest dojrzały. Może faktycznie zęby albo jakieś niestrawności - włączyłaś jej do diety coś nowego? Tobie też zdrówka życzę!

Daniel wczoraj tak się rozpychał, że zaczynam mieć nadzieję, że kombinuje coś z obrotem ;-)

reklama
DSC_0012.jpgTaycia, współczuję przeżyć z okiem, dobrze że już jest ok. Śliczne masz dzieciaczki :-)

DSC_0060.jpgDSC_0063.jpg, wrzucam obiecaną Wiki :-)

Jest tu jakiś maluch co ma już piątki? Tomkowi wyszły wszystkie ząbki oprócz piątek właśnie, myślałam że odpocznę, a tu znowu marudzenie, wpychanie rączek do gardła, pobudki w nocy :-/

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry