• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Szuszu - Wiki slodka i jaka duza juz dziewczynka!

Szymcio juz od dwoch dni goraczkuje strasznie, poza tym sie slini i ma brak apetytu... jestem prawie pewna,ze to na zeby..biedaczek moj kochany... jeszcze katar sie mu przypaletal...

Zastanawiam sie jak z moim powrotem do pracy i chyba wroce,ale tylko na pol etatu,bo znowu Szymcio mial isc do zlobka w poniedzialek i nie poszedl,bo goraczka... :-(:-(

Tonya - super,ze jestes w bojowym nastawieniu... tak trzymaj no i obojetnie jak Daniel sie urodzi to najwazniejsze by wszystko bylo w porzadku i byl zdrowy jak rybka!!!!

Karolaola -dawaj foteczke Igorka..

A to moje dwa Lobuzy :-D DSCN4581.jpg

reklama
Szuszu Wiki bym poznała - nie zmieniła się tak bardzo jak Tomek - jak zawsze urocza z tymi dużymi oczami.
Taycia - super chłopaki !

Karolaola - jak Ci się udało obciąć Igorka? u nas jedynie podcinalismy grzywkę i to był wyczyn dla dwóch osób ;-) ja Agacie też bym chciała podciąć włosy z tyłu - właśnie dlatego że robia się kołtunki a w kitce chodzić nie chce :no:Twój sie dobiera do kosmetyków a moja dziś się dobrała do czarnego pisaka - język nawet miala czarny ... wyglądała jakby pracowała na kopalni :-p
Agata ma 16 zębów (wszystkie od 1 do 4)- piątek na razie nie widać nawet przez dziąsła więc wydaje mi się, że na kilka miesięcy mamy spokój z zębami.

Karola pije 270 z kaszką rano i 240 z kaszką wieczorem przed spaniem. Pije z kubka z dziubkiem. Próbowaliśmy przejść na zwykłe krowie mleko, ale znów zaczął mieć liszaje na policzkach i suchą skórę na ciele więc na razie nie mozemy, pije zwykłe NAN. No i nigdy nie jadał mi kaszek łyżką więc nie udaje mi się go przestawić na jakiś bardziej stały posiłek. Ostatnio próbowałam z owsianką na jego mleku i też klapa, choć jeszcze się nie poddaję.
Igorek wygląda bardzo ładnie w nowej fryzurze, ale nie dziwię się, że tych loków było szkoda. Mój ma włosy cienkie i proste jak druty więc na krótko mu zdecydowanie lepiej.

Karolap to pewnie zęby. Oby już Ci nie płakała. No i fajnie, że z pracy jesteś zadowolona.

Taycia jaki ten Mikołaj jest duży!!!! Na tym zdjęciu to szczególnie widać. Fajne chłopaki masz. A kiedy planujesz wrócić do pracy? Masz rację, że najważniejsze by mój drugi synek był zdrowy. Choć śniło mi się dziś cc i to nie był fajny sen...:no:

Agulalula to u Was migiem z zębami poszło. U nas obcinanie włosów, a raczej golenie maszynką zrobiliśmy w taki sposób, że najpierw golił się tata i mały to widział a potem, ja obgoliłam synka, który siedział u taty na kolanach z całym zastępem książeczek do oglądania. No ale u dziewczynki to raczej nie przejdzie ;-):-D Niemniej może kolana taty i książeczki da się wykorzystać.

agulalula u nas też obcinaliśmy we dwóch, ale w sumie i jedna osoba dałaby radę. Posadziliśmy Igora na pralce, a stamtąd miał dostęp do wszystkich kosmetyków, grzebieni itd. No i miał zajęcie.
Nie zazdroszczę mycia po pisaku:no:

U nas wczoraj przebiły się kolejne dwie 4ki, także brakuje nam tylko trójek (licząc, że 5ki wyjdą później)

Tonya u nas jak była kaszka łyżeczką na noc to nie zjadał nawet 1/3 porcji także też mamy w butli taką lejącą, a wstawisz ten kubek z dzióbkiem, bo chciałabym wyeliminować butlę, ale nie wiem w czym podać to mleko. Wodę pije z lovi 360 także żadnych niekapka już nie używamy!

Oj u nas z dnia na dzień coraz gorzej- mały nigdy takiego kaszlu nie miał do tego katar i osłabienie!

Witajcie sierpnióweczki ;)

Nie pisałam dłuższy czas bo koncówka ciąży dała mi niezle w kość wiec odliczalam juz tylko dni do porodu.... No i 12.01.2013 urodził się nam drugi synuś z waga 3.670 i 55cm :) jest śliczny i kochany ;)

Starszy Michaś póki co nie zainteresowany bratem no chyba że Tomcio płacze za cycochem :) wiec póki co jest spokój i zazdrosci nie ma, no ale jestesmy dopiero chwile razem wiec sie okaze co dalej.
Poród był szybki ale mega bolesny az brak słów wiec sie nie wypowiadam hehe :) Ciesze sie ze juz po ;)

Zycze wam ciężaróweczki szybkiego rozwiazania i przesylam buziaki :**
Dla wszystkich sierpniówek oczywiscie tez :**

Marzenixx gratulacje serdeczne!!!!! O jak Ci dobrze, że jesteś już po. Oby dalej było tak spokojnie jak piszesz. Niech Wam się drugi synek chowa zdrowo i dsotarcza Wam wielu radosnych chwil.

Karola zdrówka dla Igorka. A to ten kubek, to nie jest niekapek, ma dużą dziurę w dziubku i leci jak się przechyli więc gęste mleko bez problemu przechodzi. U nas Lovi się nie przyjął, ale coraz lepiej idzie mu z otwartego, choć wciąż nie na tyle by pić tak mleko. Ten kubek chyba jest od 18+ o ile dobrze pamiętam, bo kupiłam go parę miesięcy temu i od początku nie było problemu z tą dużą dziurą.

9605.jpg

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry