Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witam w naszym gronie:-)Witajcie.Jestem tu pierszy raz.
Ja również jestem sierpnióweczką.
Jestem pierwszy raz na tym forum.
Mam nadzieje ze przyjmiecie mnie do swojego grona.
U mnie nie jest dobrze. Zostane samotną mamą,ostatnie tyg były dla mnie fatalne i kiepsko sie czuje.Chwilami nie wiem co mam zrobić.
Mam nadzieje ze jakos mnie wspomożecie i jakos poradze sobie z tym wszystkim.
A nawet dobrze... dużo śpie,wymiotuje dzien w dzien i powoli nie mam siły do niczego...witaj annatrzeba wierzyc w to, ze bedzie dobrze
Jak mija Twoja ciaza?

A teraz...Niko ma ojca ja wsparcie i wielka milosc no i czekamy na Nadie
minely tylko dwa lata, mi teraz wydaje sie ze to wieki. Ale bedzie szczesliwe zakonczenie i dla Ciebie. Pozdrawiam i glowa do goryDziekuje Ewak,mam nadzie ze dam rade. Tak dla ścisłości. chce być z wami szczera i mam nadzieje ze mnie nie skrytykujecie.Anna powiem ci jedno...dasz sobie rade. wiem co mowie tez bylam samotna matka dwa lata sama wychowywalam Niko. Bywalo bardzo ciezko, wiele przeplakanych nocy i dni kiedy wszystko bylo szaro bure. Ale dla mlodego warto bylo, nawet gdybysmy mieli byc nadal sami. On dawal mi sile napedowa. I nadal dajeA teraz...Niko ma ojca ja wsparcie i wielka milosc no i czekamy na Nadie
minely tylko dwa lata, mi teraz wydaje sie ze to wieki. Ale bedzie szczesliwe zakonczenie i dla Ciebie. Pozdrawiam i glowa do gory