Pflaume
Szczęśliwa Mama :)
Flower, ja też wolę reagować bo później może być gorzej.
Co do przedszkola do faktycznie świetny argument - nie pomyślałam o tym. W razie "w" go użyje ;-) Póki co to M. został przegłosowany i jak wszystko będzie ok, to Kasia od września idzie. A mój nie ma nic do gadania :-)
Co do Wawy, to Cię podziwiam bo nie wiem czy dała bym sobie radę w obcym miejscu i w nowym otoczeniu. Odważna kobieta z Ciebie ;-)
Taycia, gdzie się podziewasz? Mam nadzieję, że u Was wszystko ok...
Co do przedszkola do faktycznie świetny argument - nie pomyślałam o tym. W razie "w" go użyje ;-) Póki co to M. został przegłosowany i jak wszystko będzie ok, to Kasia od września idzie. A mój nie ma nic do gadania :-)
Co do Wawy, to Cię podziwiam bo nie wiem czy dała bym sobie radę w obcym miejscu i w nowym otoczeniu. Odważna kobieta z Ciebie ;-)
Taycia, gdzie się podziewasz? Mam nadzieję, że u Was wszystko ok...
Ostatnia edycja:
- "poprzednio zakupione " . zamawiałam już mrożonki - oni mają specjalnie przygotowane auta , są lodówki i zamrażalki w środku. zamawiałam też owoce , warzywa - było wszystko ok ładne - mi mówili Ci dostawcy , że oni serio się tam bardzo starają - sprawdzają daty ważności itd, nie kupowałam tam wędlin bo za bardzo nie przepadam za tymi Tescowymi - nawet jak tam jedźiłam osobiście to też tam nie kupowaliśmy. ale właśnie jak ktoś jest chory, w ciąży , z malym dzieckiem , nie ma za bardzo czasu na chodzenie po sklepie i stanie w milionowych kolejkach przed świętami to jest opcja super
- czuję , że robie im dobrą reklamę